Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hadi bakalım inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz canım.. günün geçti mi? belirtiler var mı? bizi habersiz bırakma...

sağol cnm.günüm geçmedi bir hafta var.adet belirtim yok.fakat kasıklarımda batma var çabuk yoruluyorum ,çok acıkıyorum ve 1 hafta önce yüzümde bir sürü sivilce çıktı.inşallah bu sefer hayallerim gerçek olur ,içim çok rahat çok sakinim,inanıyorum bebeğim bana tutunacak inşallah.İnşallah bu ay bizim ayımız olur ve hepimiz hamile kalırız.

sağol cnm.günüm geçmedi bir hafta var.adet belirtim yok.fakat kasıklarımda batma var çabuk yoruluyorum ,çok acıkıyorum ve 1 hafta önce yüzümde bir sürü sivilce çıktı.inşallah bu sefer hayallerim gerçek olur ,içim çok rahat çok sakinim,inanıyorum bebeğim bana tutunacak inşallah.İnşallah bu ay bizim ayımız olur ve hepimiz hamile kalırız.

Hadi bakalim cnm insallah bu ay olur kendini fazla dinleme ama adetin 1 hafta gecsin oyle test yap bence🙂 dualarim sizinle kizlar

inşallah canım hayırlısı olsun inşallh güzel haberlerini duyarız.. yine de kendini fazla dinleme derim. çünkü çok umutlanıp sonra hayal kırıklığı yaşamak çok kötü. hepimiz bunu defalarca yaşamışızdır. sakin ol ve düşünmemeye çalış. ve inşallah bu bahar aylarında hepimiz hamile kalırız..

kızlar şafak hesaplamalarım yanlışmış.şafak 4🙂 bugün bütün gün uyudum ve deli gibi yemek yedim umarım psikolojik değildir.ayrıca rüyamda göğsümden süt geliyordu.
inşallah psikolojik değildir canım.. inşallah senden güzel bir haber alırız. inşallah rüyan gerçek oluur canım. Allah gönlündekini versin sana.. bizi habersiz bırakma canım..

Bu arada görümcemiin bebeği olacak mayısta alışveriş yaptık onlara hediye olarak gönderelim diye.herkes siz mi hamilesiniz dedi.hayır görümcem için alıyorum dedim.çok güzel bir duygu inşallah bizler de yaşrız boynumuzbükük kalmaz🙁

Geri