Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

mevlana senin şafak kaç cnm?

Cnm ben en son 3.3 olmustum ama bende adet duzensizligi vardi ameliyattan sonra nezaman olacagima dair bir bilgim yok 2hafta sonra kadin doktorumda terminim var insallah ozamana hamile kalirim bizde yaklasik 10 gundur basladik calismalara rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin bana tek size ikiz ikiz verisin insallah🙂

Felicya cnm negatif olmasina uzuldum insallah onumuzdeki ay olur..ben 3 hafta once cekildim rahim filmi ama anastezili yani ben aci hissetmedim ama karnina sIktIklarI gaz rahatsiz edici bol bol hareket et ozaman cabuk iniyor karninin sisi allah yardimcin olsun..sonuctanda korkma korkunun ecele faydasi yok en azindan ya icin rahat eder yada bi problem varsa ortadan kalkar..

tavsiyelerin için teşekkür ederim canım ben anestesiz çekileceğim ağrıyı sızıyı geçtim de inşallah bir sorun çıkmaz diye dua ediyorum. senin sonuç nasıldı?

bi çok kişi kafadan çocuk mevzusunu çıkarınca hamile kalıyor malum bizler de kafaya takıyoruz. ben de belki biraz kafam dağılsın diye bi tane sarı süs çiçeği bi tane gül aldım. normalde hiç sevmem çiçek bakmayı ama heveslendim işte. sarı olan küçük bi şey ismini sarı gelin koydum. gülüm beyaz aldığımda sadece bi tanesi açmıştı şimdi 2 tane daha açtı bi haftada çok büyüdü bebek gibi seviyorum. onun da ismini melike koydum. bebeğim olsun diye şahmeran duası okuyorum orda geçiyor melike ismi. normalde çok sevmezdim ama şimdi melike ismine karşı bi sempati oluştu bende. güllerimi melike diye seviyorum. belki kızım olursa koyarız. nasip artık. hepinizi öpüyorum melekler

Anladım cnm.inşallah en kısa zamanda kalırsın.olsun da bebişim üçüze razıyım🙂