Pozitif baby bekleyiş zor, biliyorum. Ama sabret. Bebeğin gelecek... Hiçbir sorun olmaması seni rahatlatmalı. Seninki sebebi açıklanamayan infertilite demek ki. Bunun da kaynağı psikolojik baskı oluyor. Bir müddet akışına bırakmaya çalışsan, kendini üzmesen... Bu kafama yorganı öekip yatmak istiyorum lafı depresyonda olduğumuz zamanlardan kalma laf, yapma. Bak, bahar geldi. Bu bahar da sana müjdeni getirir inşallah.
Esmerli epey geç adet olmuşsun. Canım doktorun ne diyor bu duruma. Bir tedavi planına geçsen...
Mevlana ya da geçmiş olsun diyorum...
Hoşça kalın, kendinize iyi bakın.
Bu arada dün doktordaydık bebeğim iyiymiş. Buna sevindim. Aldığım kiloları evet dert etmemeliyim. Kızım iyi olsun da. Ultrason resminde de aynı bana benziyor. Buna da çok sevindim. Şeker testim de iyi çıkarsa ne ala... Allahım hepinizin yüzünü güldürsün. Kucağınızı doldursun. Umudunuza sahip çıkın. Ben de 1 yıldan sonra hamile kaldım. Kafamın en rahat olduğu ayda... İsmi azam duasını, kenzül arş, meryem suresini, enbiya suresini çokça okuyun, Allah tan hayırlı, salih evlat dileyin. İnş olacaktır kısa zamanda.