Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cnm evet eczanedende alabilrsin birde internettende siparis edebilirsin onlarin bir idrarla yapilani var birde tukurukle bende idrarla test edilen var esmerli de tukuruklusu bi arastir hangisi daha iyi fiyati turkiyede nasil bilmiorum sen esmerliye sor o galiba netten siparis etmisti hemde herzaman kullanabilirsin o avantaji var..tabi herzaman kullanmana gerek kalmaz insallah🙂

Bak tatlim kadinin ayda gebe kalma ihtimali saglikliysa 20% tutma sansi var..bir sene olduktan sonra 85% yani cok normal herkezde hemen olmaz bunyeni sIkma alismasi lazim duruma..sen doktora gitmismiydiin?? Kan fln aldir istiyorsan bir baktir hormon durumun nasil

esmerli cevaplasın ozaman zahmet olmasa canm her zaman kullandıkların nasıl ki hiç görmedimde duymadımda etraftan sizden öğrendim çok saolun int araştırdımda 23 de war 100 de kalitedenmi neden o kadar arasında fark war ?

ewliliğimin 2. ayında kasığımda ağrı wardı doktora gittim kan idrar ve ulturasona soktular doktor baktı ilaç yazmama bile gerek yok hafiften iltihaplanma war bol bol su iç dedi ama nerde su bile aklıma gelmiyo ilk 2. ve 3. aylar kimse beni bilgilendirmedi ondan ilişkiden hemen sonra ayağa kalkıyodum son iki aydır kalkmıyom hemen her ay allaha şükür adetimi düzenli oluyom hatta bekarken bile adet olmayı çok sewiyorum dediğimde şaşırıyodu insanlar karın ağrı sı bile olmuyodu bekarken 26 günde bi oluyodum ewlendikten sonra 28 günde bi olmaya başladım ne bilim nie tutmadığını anlamış deilim canm biraz uzun oldu ama dertleşmek istedim🙂)))

Geri