4.5 ay oldu işte başlarda takmıyodum ama etrafımdakileri duydukca bi tuhaf oldum fazla bekletmez bebişim inş beni senide tabi ben böle yalnızda kalıyom bazen ses istiyom yanıma tabi istediğin zaman çıkıp geziyon istediğini yapıon 😀 ama yinede her ewe lazım 😀
Allahiim su etrafdakileri zaten bogasim geliyor bazen ya millet konusur cnm takma kimse senin icini ve acini bilemez zaten.. Bak benim 1.5 yil oldu benimde arkamdan konusurlar ama ben lafimi esirgemem lafi paat diye yapistiririm cunkk bu bizim ozelimiz umarim yakin zamanda olur..
ike sene olmadı önce herşeye bakıldı herşey normal çıktı en son rahim filmi çekildi o ay kendiliğinden oldu şimdiki niye olmuyo bilemiyorum bütün tahliler yapıldı rahim filmi çekildi filmden sonra olur diye bekledim ama oladı rahim filmi gebe kalmaya yardımcı oluyomuş adetime 6 gün var psikolojik olarak bütün gebelik belirtileri var her ay böyle oluyo Allahım fazla bekletmez inşallah
Bende adet duzensizligi var pco hastasiyim.. 3.ayda banada yapilacak rahim filmi birde kistim var onu alacaklar birde yumurtalarim cok kalin onu inceltecekler..sonra insallah gelir bebegim..rahim filmi aciyormu?? Gerci bana narkos vercekler ama sonrasindan korkuyorum
yine de bitanen war şükürler olsn ki piskolojik oluyo yaaa allah wermiş yine werir canm umudunu kesme geçen ay bend e ilk defa gün geçti dedim hamileyim bütün belirtiler war tamm dedim olmadı allahım wereceği zamanı bilir umudunu kesme gelir inş bebişin 😀 seni fazla bekletmeden
inş canm seninde benm de allah ikimide fazla bekletmeden bi bebiş werir seninki ikiz olsn ben sana dedim inş tez zamanda sağlığına kavuşursun güzel bi bebişin olur korkma hiç bişeyden cesaretini kaybetme iiiyileşki bebiş gelsin 🙂
bende doktora gittim 2 aylıkken kasığımda ağrı wardı hafiften iltihaplanma war yumurtada dedi ilaç yazmaya bile gerek yok dedi bol bol su iç dedi ama nerde su içmeyi alışkanlık haline getirmemişim aklıma bile gelmiyo 😀
Bende adet duzensizligi var pco hastasiyim.. 3.ayda banada yapilacak rahim filmi birde kistim var onu alacaklar birde yumurtalarim cok kalin onu inceltecekler..sonra insallah gelir bebegim..rahim filmi aciyormu?? Gerci bana narkos vercekler ama sonrasindan korkuyorum
sende de yok yokmuş valla Allahım acil şifalar versin canım rahim filmi ilk çekildiğinde acımamıştı ama ikincide biraz canım yandı narkoz vereceklerse korkmana gerek yok sonrasında adek sancısından biraz daha falzla ağrı oluyo ama fazla sürmüyo merak etme şimdiden geçmiş olsun canım
sende de yok yokmuş valla Allahım acil şifalar versin canım rahim filmi ilk çekildiğinde acımamıştı ama ikincide biraz canım yandı narkoz vereceklerse korkmana gerek yok sonrasında adek sancısından biraz daha falzla ağrı oluyo ama fazla sürmüyo merak etme şimdiden geçmiş olsun canım