Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

daha adete 6 hatta 5 gün war bu ay gitti zaten umut çok yoruldum canm çook üzüldüm gelir yine canm bebiş merak etme bizim gibisiniz hıı bizimde kimseciklerr yok 🙂

benim bir oğlum var Allah a şükür ikinci için uğraşıyoruz 2,5 yıla yakın oldu çalışmalar 2 yıl kadar önce kürtaj oldum ondan sonra da olmadı

Gelir gelir merak etme tatlim sen daha yolun basindasin umarim daha fazla bekletmez rabbim🙂 bende cok istiyorum bir bebegim olsun ama bazende bebeksizligin tadini cikartiyorum ne yalan soyliyim bazen hosuma gidiyor esimle bas basa olmak🙂

4.5 ay oldu işte başlarda takmıyodum ama etrafımdakileri duydukca bi tuhaf oldum fazla bekletmez bebişim inş beni senide tabi ben böle yalnızda kalıyom bazen ses istiyom yanıma tabi istediğin zaman çıkıp geziyon istediğini yapıon 😀 ama yinede her ewe lazım 😀

ike sene olmadı önce herşeye bakıldı herşey normal çıktı en son rahim filmi çekildi o ay kendiliğinden oldu şimdiki niye olmuyo bilemiyorum bütün tahliler yapıldı rahim filmi çekildi filmden sonra olur diye bekledim ama oladı rahim filmi gebe kalmaya yardımcı oluyomuş adetime 6 gün var psikolojik olarak bütün gebelik belirtileri var her ay böyle oluyo Allahım fazla bekletmez inşallah