canim nekadar guzel bebeginin gelisimini takip ediyosun artik allah saglikli dunyaya getirmeyi nasip etsin insallah. insallah hersey yolunda gider. canim defter falan tutuyomusun bebeginle ilgili cok guzel bisey
Çok sağ ol canım. İnşallah. Ama çok kötü hastalandım. Ateşim çok yükseldi serum yedim neler yaptık... Hamileyken hasta olmak çok zor bir şey. Boğaz ağrısı, öksürük... burun akıntısı Ne ararsan var. En zor olanı ateşti. Yüksek ateşin bebeğe zarar verme riski var. Allahım o kadar korktum ki gidiciyim galiba dedim. İlaç kullanamıyorsun. Bağışıklık sistemin zayıf oluyor hamilelikte ve iyileşemiyorsun. Bugün 5 gün oldu ama hala çok kötü... Üzerinizden ırak olsun sizin tabii bunlar. Evet, tutuyorum canım. Yazıyorum ara sıra ona gelişmeleri. 🙂 O iyi olsun da diyorsun her türlü acıya göğüs geriyorsun. Allahım hepimize yardım etsin. Hamile kalmakla iş bitmiyor aksine her şey o zaman yeni başlıyor. Ayy ilerde bebeğimin ateşlendiğini düşünemiyorum bir de. 40 derece ateş... Ben 26 yaşında dayanamazken o nasıl dayansın... 🙁