Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kizlar benim adetimin baslangicinda ve biterken kahverengi kan geliyo cok asiri degil ne olabilir bu bilgisi olan basina gelen varmi intiham falanmi acaba?

inş canm ne gibi değişikliler oldu canm kaç aydır deniyosunuz bide ben 4 aydır olmadı bu ay biraz daha umutluyum hamile kalmak için bişey yapdınmı belinin altına yastık koyma gibi allah analı babalı büyütsün sağsalim kucağına almayı nasip etsin çooooooooooooooooooook sewindim :D:D:D:D:D:D:D:D

Slm kızlaar, uzun zamandır yazamıyordum ama takibimdesiniz?
Çok sık gelemiyorum, bebiş çok fena yaa, evde yemek yapamaz oldum 🙁(
Her zaman dışarıdanda söylemek olmuyor, nasipse salı günü anneme gidiyorum inşaAllah orada rahat edicem.
Bugün kalp atışlarını duyduk 🙂)
Mevlanacım ameliyatın inşaAllah başarılı geçer, bu arada ben inanıyorum senin istediğin kiloları vereceğine, istikrarlı biri olduğunu düşünüyorum.
Lillyum Rabbim hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin, benimde reglden 2 gün önce 279 çıkmıştı değerler, herkes ikiz olabilir dedi ama tek, belki seninki ikizdir 🙂)
Nur'cum ben meryem suresini okudum 41 gün, zaten günler bitmeden hamile olduğumu öğrendim ama 41 güne tamamladım...
Zaten hamileliktede okumak çok iyiymiş, yasin ve yusuf sureside iyi diyorlar...

Slm kızlaar, uzun zamandır yazamıyordum ama takibimdesiniz?
Çok sık gelemiyorum, bebiş çok fena yaa, evde yemek yapamaz oldum 🙁(
Her zaman dışarıdanda söylemek olmuyor, nasipse salı günü anneme gidiyorum inşaAllah orada rahat edicem.
Bugün kalp atışlarını duyduk 🙂)
Mevlanacım ameliyatın inşaAllah başarılı geçer, bu arada ben inanıyorum senin istediğin kiloları vereceğine, istikrarlı biri olduğunu düşünüyorum.
Lillyum Rabbim hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin, benimde reglden 2 gün önce 279 çıkmıştı değerler, herkes ikiz olabilir dedi ama tek, belki seninki ikizdir 🙂)
Nur'cum ben meryem suresini okudum 41 gün, zaten günler bitmeden hamile olduğumu öğrendim ama 41 güne tamamladım...
Zaten hamileliktede okumak çok iyiymiş, yasin ve yusuf sureside iyi diyorlar...

Ohh masallah cnm kalp atislarinida duymussunuz..bosver birazda yapma yemek bugune kadar yaptiklarina say🙂 cnm destek oldugun icin sagol evet istedikten sonra yapabilirim ve yapacagim sen kendine ve bebegine dikkat et arada gir opuyorum tatlim

canim gercekten insanin isteyipte yapamayacagi basaramayacagi sey yok,eger bebegin icin kilo vermen gerekiyosa inaniyorumki sen bebegin icin bunu yapabilecek birisin sakin kararindan vazgecme canim

Yok canim vazgecmek yook bukez caymak yok bugun zor gecti tum gun bi tabak salata yedim onun disinda bisey yok ilk2-3 gun zor gecer ama sonra insan alisiyor..cnm o akinti bendede oluyor bazen fakat neden oldugunu bilmiyorum yani ben normal zannediorum eger suphej varsa doktora gorunmekte fayda var 🙂

kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım size bir sorum olacak ben 15 aralıkta son reglimi oldum 3 gün sürdü daha sonra 29 aralıkta yumurtlama günümdü biz ayın 31inde ve 1ocak 2012de eşimle beraber olduk sizce benim hamile kalma olasılığım needir beni aydınlatırsanız çok sevinirim çok istiyoruz meleğimizin gelmesini..

Cnm oncelikle aramiza hosgeldin bildigim kadar saglikli sperm 72saate kadar canli kalirmis yani tutma olasiligi olabilir..umarim bebegin gelirde burda mujdeni aliriz!! Nekadardir bekliyorsun bakalim??

Geri