Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Insallah cnm bu ay gelir melegin sen yinede stress yapma oluruna birak yoksa kafayi tirlatirsin🙂

Demekki prensesin olacak neguzel 🙂 sen icini ferah tut canim bu cocuklarda bi acayip ya bi gelmek bilmezler naz yaparlar demek simdide acele etme riski 🙂 sana cook rahat hamilelik diliyorum umarim hersey normal akisinda devam eder dualarim hepinizle canlarim benim ..sen kendine cook iyi bak yigenimizede dikkat et bak🙂 opuyorum ikinizide🙂

Kizlar sizler sahidimsiniz bugun itibariyle diate basliyorum acliktan olsemde yemicem cok sIkI bir rejime basliyorum ameliyata kadar en az 15 kilo vercem biliyorum yapabilirim ben bu pko yu yenecegim ve bebegime kavusacagim insan istedikten sonra yapar ben bukez basaracagim!!!! Bana eslik etmek isteyen varsa bildirsin!! Beraber daha eglenceli olur🙂

Teşekkür ederim🙂

Teşekkür ederim canım benim.Dün akşam kan testimi de yaptırıp sonuçlarımı aldım.279 çıktı 2-3 hafta yazıyordu🙂 8 ocak aslında bat'ım henüz geçmedi ama hissettim bi farklılık olduğunu erken davrandım.Haftaya yine test yaptırıp doktora gideceğim.Canım isteyince oluyor hiç merak etme Rabbim sana ve isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inan çok içten ediyorum bu duayı.Haberlerinizi bekliyorum bende heyecanla.

İnşallah canım

hayırlı olsun lilyum tebrik ederim canım🙂bende iki çizgiyi görmeyi çok istiyorum hepimize nasip olsun inşallah🙂🙂
Teşekkür ederim canım benim,dün kan testimi de yaptırdım 279 çıktı 2-3 haftalık hamile olduğum yazıyordu,kalbim duracak gibiydi test sonucunu beklerken ölüyorum sandım.Canım inşallah darısı başınıza Rabbim hayırlısıyla versin inşallah.AMİNN

Teşekkür ederim🙂

🙂 bende bende çook istiyorum 🙂 çok sewindim hayırlısıyla allah kucağına almayı nasip etsin kaç gün geçti günün??
İnşallah canım Rabbim gönlüne göre versin.
Günüm geçmedi canım ama hissettim kan testimi de yaptırdım dün onda da kesinleşti 🙂 normal şartlarda 8 ocak bat'ım ama hissettim işte,dayanamadım erken yaptırdım biraz.
İnşallah seninde güzel haberlerini alırız🙂

İnşallah canım

Hayirli olsun tatlim rabbim kucagina almayi nasip etsin korkma bisey olmaz insallah 🙂
Teşekkür ederim ,kan testimde yapıldı dün akşam,erken olduğu için doktora görünmedim daha bat'ım geçmedi çünkü,ama haftaya tekrardan test yaptırıp doktora gideceğim.Amin inşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim.