canım ben 6 ay önce bi düşük yaptım hatta üç ay öncede ona benzer bir durum oldu 6.gün hasta oldum kan testindede hcg 5.5 çıktı oluşup kayboluyo kanda,normalde günü gününedir hastalığım şimdide nerdeyse bir hafta oldu geçeli testte negatif çıktı yarında olmassam kan testi yaptırıcam artık
ne kadarlık ewlisin canm hmm çok üzüldüm canm olur elbet bi hafta olduysa bugün gitseydin yaa bende hep günü gününe olurum geçen ay 6 gün geçti çok ümitlendim olmadı allaha dua ediyom bu ay olur diye hayırlısıyla sağlıklı bebişler...
Kızlar merhaba,
Yeni katıldım aranıza.Bende ocak 8'i bekliyorum büyük bir umutla.
Umarım hepimiz 2012'de anne oluruz.Allah hepinizin gönlüne göre versin
ne kadarlık ewlisin canm hmm çok üzüldüm canm olur elbet bi hafta olduysa bugün gitseydin yaa bende hep günü gününe olurum geçen ay 6 gün geçti çok ümitlendim olmadı allaha dua ediyom bu ay olur diye hayırlısıyla sağlıklı bebişler...
Kızlar merhaba,
Yeni katıldım aranıza.Bende ocak 8'i bekliyorum büyük bir umutla.
Umarım hepimiz 2012'de anne oluruz.Allah hepinizin gönlüne göre versin
olur inş benmde annemin 8 sene olmamış sonra abim olmuş sonra yine 8 sene olmamış abimle aramda 8 yaş war kurban olduğum allahım werdimi weriyo ozmanlar doktor yokmuş fazla annem 40 gün sabahları aç karnına karpuz yemiş ve hemen ardından hamile kalmış uzun zamandır hamile kalamayanlara bi tavsiyem 🙂