Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım hiçbişeyde kullanmadım kendi kendine geçsin diye bekliyorum ne oldu anlamadım adetimmi düzensizleşicek acaba yine beklemedeyiz
Belki hamilelik olur diye ilaç kullanmadın, anlıyorum. Canım hamile değilsen düzensizleşmesin, gelsin. İnş bebiş gelir. Peki belirti falan hissediyor musun? Benim ağzımın tadı bozulmuştu, apacıydı ağzım, halsizlik olmuştu. Bir de içim yanmıştı. Gidip gelip su içmiştim.

Belki hamilelik olur diye ilaç kullanmadın, anlıyorum. Canım hamile değilsen düzensizleşmesin, gelsin. İnş bebiş gelir. Peki belirti falan hissediyor musun? Benim ağzımın tadı bozulmuştu, apacıydı ağzım, halsizlik olmuştu. Bir de içim yanmıştı. Gidip gelip su içmiştim.

grip olduğum için pek belirtilerde emin değilim canım. ateşim normale göre biraz daha yüksek,mide bulantımda var biraz,halsizlikte var ama grip olduğum içinde böyle olabilir ayırt edemiyorum,kasıklarımda ara ara batma oluyo okadar beş gün geçti yarın yine test yapıcam inşallah artık iki çizgi görürüm🙂)

selam kızlar ben yeni katılıyorum. 4 aylık ewliyim bende hiç korunmadık geçen ay çok ümitlendim 6 günüm geçti sonra adet oldum oda 2 gün sürdü. şimdi bu ayı bekliyorum dua edelim kızlar nolur bu ay hayırlısıyla sağlıklı bebişim olsn en son adet olduğum tarih 23.12.2011 inş 2012 de herkes bebişini kucağını alır.....

selam kızlar ben yeni katılıyorum. 4 aylık ewliyim bende hiç korunmadık geçen ay çok ümitlendim 6 günüm geçti sonra adet oldum oda 2 gün sürdü. şimdi bu ayı bekliyorum dua edelim kızlar nolur bu ay hayırlısıyla sağlıklı bebişim olsn en son adet olduğum tarih 23.12.2011 inş 2012 de herkes bebişini kucağını alır.....

hoşgeldin canım inşallah çok beklemeden bebeğini alırsın kucağına bizde burda sevincini paylaşırız seninle ...

Kizlar bos birakmayin sayfayi esmelii sesin cikmiyor nasilsin cnm ozledim valla!! Nurcum test yapacaktin bugun yaptinmi hbr et mutlaka ..ben iyim adet olmayi bekliyorum yarin fln olurum galiba..opuyorum hepinizi🙂

Kizlar bos birakmayin sayfayi esmelii sesin cikmiyor nasilsin cnm ozledim valla!! Nurcum test yapacaktin bugun yaptinmi hbr et mutlaka ..ben iyim adet olmayi bekliyorum yarin fln olurum galiba..opuyorum hepinizi🙂

yaptım canım negatif çıktı nerdeyse bir hafta oldu niye böyle oluyo anlamadım,normalde gecikmediği için bir gün bile gecikse hamileyim diye düşünüyorum negatif çıkıncada çok kötü oluyorum.yani şuan derdimi anlayan biri olsa yanımda hıçkıra hıçkıra ağlıycam belirsizlik beni mahvediyo🙁

Geri