ben de bir defa klomen kullandım ardından da çatlatma iğnesi vuruldum ertesi gün de aşılama yapılacaktı ben son anda vazgeçtim oluruna bıraktım malesef işe yaramadı. bu ay bakalım umutlu bekleyiş devam ediyor o ağrılar bende de oldu normal herhalde.bide klomen kist yapıyor diye duydum bir sefer kullanmayla da kist olurmu
ben 3 ay boyunca klomen kullandım kist oluşmadı bende ama fazla bilgim yok bu konuda ,garibime giden benim doktorum klomeni ayrı kullandırıdı önceleri, olmayınca 1 ay boş geçelim demişti, sonra purogen iğnesi ile yumurta büyütüp çatlama iğnesi uyguladı
ilk çaytlatma iğnemdi ama maalesef bugün regl oldum umarım senden olumlu haberler alırız,şu ana klomene mi devam ediyorsun?
Sagol cnm evet haklisin.. Ben otrivelle degilde pregnyl diye catlama ignesi vurulmustum yan etki yapmamisti bana umarim ise yarar tatlim iyi hbr almak istiyoruz artiiiik
Burcu o ağrılar gayet normal. Uyuyan yumurtalıkları derin uykusundan uyandırıyor ilaç ve iğne. Özellikle ilk ay kasık ağrısı felaket olmuştu. Doktorun dediği beraberlik günlerine uymaya çalışınca da ne biçim ağrı çektiğimi hatırlıyorum. Göğüste şişlik ve ağrı da var. Aslında bunlar yumurtanın çatlayacağının belirtisi. Bir de şeffaf akıntı geliyor. Ama iğne ile rutin çatlamadan farklı çok fazla hissediyorsun. İnş bebiş tutar hamile kalırsın. Hadi hayırlısı tüm bekleyenlere... 😉
keşke iyi haberler veriyor olsaydım bugün regl oldum umutlar gelecek aya artık...ama o kadar sert etkileri vardı ki bu iğnenin ilk defa böyle olmuştum doğrusu...tutmayınca tutmuyor işte 🙁(((
slm arkadaşlar. bende klomen kullandım bu ay,daha doğrusu üç aydır üst üste veriyor doktorum. çatlatma iğnesi felanda vermedi🙁 Diğer iki ay olmadı,bu ay için ne olur bilmem ama insan hayali boşa çıkınca çok üzülüyor🙁( Bir buçuk yıllık evliyim ve evlendiğimiz günden beri bebek istediğimiz için korunmadık. Yinede olmadı🙁( Bu ayda olmazsa klomen felan kullanmayacağım,hormonal ilaçlar bünyemi alt üst etti🙁(
Dualarınızda beni de unutmayın. sevgiyle kalın
Elbette yaşatsın herkese yaşatacaktır da. 😉 İşte bizim gibi bekleyip de bebeğine kavuşanlar kıymet biliyor. Arka arkaya civciv gibi olanlar ne ilgilenebiliyorlar ne de kıymet biliyorlar. Allah gerçekten annelik-babalık yapabileceklere verse önce. Ama elbet bir bildiği vardır diyoruz işte.
slm arkadaşlar. bende klomen kullandım bu ay,daha doğrusu üç aydır üst üste veriyor doktorum. çatlatma iğnesi felanda vermedi🙁 Diğer iki ay olmadı,bu ay için ne olur bilmem ama insan hayali boşa çıkınca çok üzülüyor🙁( Bir buçuk yıllık evliyim ve evlendiğimiz günden beri bebek istediğimiz için korunmadık. Yinede olmadı🙁( Bu ayda olmazsa klomen felan kullanmayacağım,hormonal ilaçlar bünyemi alt üst etti🙁(
Dualarınızda beni de unutmayın. sevgiyle kalın
Doktor çatlatma iğnesi vermiyor peki ya sonraki ay adetin 3. günü gittiğinde yumurtanın çatlayıp çatlamadığını söylüyor mu? Bu ultrasonda görünüyor ve bana mesela doktorum demişti çatlamış diye. Çatlamasına rağmen gebe kalamadıysan eşinin durumunu değerlendiriyor doktor. Sperm sayısı, hareketliliği iyi mi? Bu iki taraflı bir şey. Tek seninle olmaz. Eğer senin çatlamanda problem varsa iğne vermeli. Yoksa eşinde bir sıkıntı olursa aşılama olursun ki onda sağlıklı sperm seçildiği için gebe kalma şansın daha yüksek. Durumu doktorunla değerlendir ve kafana göre tedavini yarıda kesme bence. Ya da şöyle 1 ay kadar dinlendir kendini. Öyle devam et. Klomen vb ilaçların etkisi 3 ay kadar sürebiliyormuş zaten. İnş kendiliğinden oluverir.