Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kısslarrr en sonunda hasta oldum 52 gün sonra.rekor kırdım galiba 🙂🙂bugünde hayıt otu içmiştim sabah.akşama doğruda adetim geldi.acaba hayıt otundan mı geldi adetim.aklım karıştı 🙂 neyse geldi ya .ok şükür.yoksa çatlayacaktım 🙂

kısslarrr en sonunda hasta oldum 52 gün sonra.rekor kırdım galiba 🙂🙂bugünde hayıt otu içmiştim sabah.akşama doğruda adetim geldi.acaba hayıt otundan mı geldi adetim.aklım karıştı 🙂 neyse geldi ya .ok şükür.yoksa çatlayacaktım 🙂

gözün aydin cnm darisi basima🙂 belkide tesadüfdür okadar cabuk tesir edecigini zannetmem..bende kivraniyorum yatakta sol tarafim cok agriyor kistin oldugu yer 🙁 off artik biran once ameliyat olmak istiyorum ben yaa

kızlar şu ovitrella iğneden vurulan var mı aranızda hiç?ben 12 aralıkta vuruldum , çok fena göğüsşişliği ve ağrısı var, bir de karnıma vyran kramplar , normal mi değil mi bilemiyorum ...

bu arada mevlanacığım çok geçmiş olsun , inşallah en kısa zamanda tüm bu sıkıntılar geçer...şu bebek olayını çiftler olarak tek başımıza yapamadık , bilimsel tıbba güvenmekten ve Allaha sığınmaktan başka çaremiz yok ....

kızlar şu ovitrella iğneden vurulan var mı aranızda hiç?ben 12 aralıkta vuruldum , çok fena göğüsşişliği ve ağrısı var, bir de karnıma vyran kramplar , normal mi değil mi bilemiyorum ...
ben de bir defa klomen kullandım ardından da çatlatma iğnesi vuruldum ertesi gün de aşılama yapılacaktı ben son anda vazgeçtim oluruna bıraktım malesef işe yaramadı. bu ay bakalım umutlu bekleyiş devam ediyor o ağrılar bende de oldu normal herhalde.bide klomen kist yapıyor diye duydum bir sefer kullanmayla da kist olurmu

Geri