Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Esmerli cnm adet oldunmu nasilsin?? Denk gelmiyoruz hic ayni zamana🙂

yok canım olmadım daha.gelmeye niyeti yok galiba.ee sende nevar ner yok.nasılsın.bu arda kuşumun yumurtsından bu gün minicik kuş çıktı.elime aldım yumurtayı içinden çıkmaya çalışıyordu.biraz yardım ettik.sezaryan doğum gibi bişiy oldu.....🙂
kuşumun ebesi oldum yaaawwww.çok mutluyum.süper bişiydi.bakalım diğer yumurtalarında çıkacak mı..merak içindeyim..

Tansiyonunun düşmesine sevindim canım inş testin de iyi çıkar. Ankara da bir arkadaş var da ikili testin iyi çıkarsa üçlüye gerek yok demiş doktoru. Ama benimki de yapacak. 2 hafta sonra gidicem ben de. Balık... onu da ihmal etme. Süt içemiyorsan yoğurt ye ya da ayran iç. Kalsiyum kaynakların tükenirse diş kaybedebilirsin. Aman ha. Ben de zorluyorum kendimi. Sabah çay içmek yerine süt içiyorum. Mısır gevreği ile de tüketebilirmişsin. Hem de lif kaynağı. Kağan Kocatepe nin sayfasında okudum ben de yeni başladım.

açıkcası eltimede ikli tarama testini yaptı temiz çıktı üçlüye gerek yok dedi ama işyerinde bir arkadaşım var ikili tarama testi temzi çıktı üçlüde dr. sorun var dedi bende bunu dr. sordum eğer sen bu çocuğu herşekide doğurucam diyosan yapma ama bana soracak olursan yaptır derim dediği için yaptırdım çok şükür normal çıkmış sonuçlar.zaten bu testler kesin tanı değilmiş sadece öngörü ama insan yinede korkuyo bebeğimi ve tüm bebekleri ALLAH ım korusun İNŞALLAH 🙂

Cok saol canım benım bugun 1 ay 22 günlük oldu bebeğim..benım kı cok yaramaz valla hıc bı sekılde beslenemıyorum doktor tek çare damardan beslenmek dedı 3 4 günde bir 3 şişe seerum takıyolar serumdan sonra ıyı hıssedıyorm ama etkısı gecınce yıne aynı.. olsun şikayetçi degılım cok ıstedım bebegımı onu cok sevıyorum bızde kalp atışlarını duyamadık henuz cunku doktora her gıttıgımde ultrasona gıremuyorum çünkü baygın sekılde gıdıyorum ve dırek serum nasipse bu cumartesı duyarız mınık kalp atışlarını.. ikranur ohh ne guzel hıc mıde bulantın yok keske benımde olmasa yemek ıstıyorum bebegımın duzgun beslenmesı ıcın ama işte yaramaz izin vermıyo 🙂

Oyy cnm masallah allah uzun omurler versin🙂 bende iyim iste napiyim hep ayni hayat devam ediyor🙂 bende yine adet sokturucu kullaniyorum adetim gelsinde rahatliyiyim bari gelsee bi turlu gelmse iki turlu🙂

Oyy cnm masallah allah uzun omurler versin🙂 bende iyim iste napiyim hep ayni hayat devam ediyor🙂 bende yine adet sokturucu kullaniyorum adetim gelsinde rahatliyiyim bari gelsee bi turlu gelmse iki turlu🙂

amin canım.inşallah kendi bebeklerimizi de kucağımıza alıcaz.bende adet olmadım.bugün hayıt tohumu aldım.yarın içmeye başlıcam.gün de 1 sefermi yoksa 2 sefermi içilicek onu bilmiyorum işte.derdimiz aynı mevlanacığım ALLAH sabır versin bizlere.

Yeni üye oldum bu siteye çok güzel sıkıntılara ortak birilerini bulmak paylaşmak bende 6 aydır bebek istiyorum ama yook ooof

hoşgeldin canım aramıza.ben burda sıkıntılarımı ayıca sevinçli olduğum durumları anlatınca çok rahatlıyorum.çok seviyorum burayı.birbirimizi tanımasakta amacımız aynı.bizim gibiler anlar çektiklerimizi.sana bi tavsiyem var stres yapma.neden benim bebeğim olmuyor diye kasma kendini.herşeyi olurunu bırak.stres yaparsan bebeğinin sana gelmesini daha çok ertelersen.herşey sende bitiyor.ALLAHIM isterse olur de.hakkımızda hayırlısı de.bak o zaman nasıl oluyor.tabi bide sağlık sorunun yoksa durumun daha kolay.benim sağlık problemi olduğu için hamile kalamıyorum.aslında bir sefer gebe kalmışım ama dış gebelikmiş ameliyat oldum.herşeyde vardır bir hayır.sen sakın üzme kendini tamam mı..

Hoşbulduk teşekkür ederim aynı şeyleri bende düşünüyorum aman olursa olur diyorum boşwer daha gencim diyorum ama lafta tabi anlarsın beni mümkün olmuyor rabbim büyüktür hayırlısıyla birgün bende görecem o günleri inşallah doktora gittim kan verdim muayene etti bişey yok dedi biraz alakasız bir hocaydı ama bilmiyorum tekrar gidip gitmemkte kararsızım eşimde tahlil yaptırdı sonuçları çok iyi bakalım heycanla bekliyoruz