Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Sagol cnm ama elimden baska turlusu gelmiyor🙁 birde bu hafta labora gitmem lazim rahmimden sivi alip inceleme yapacaklar o nasil oluyor bilgin varmi?? Umarim ameliyattan hemen sonra gelir bebegim onu cook arzuluyorum ya daha gormedigimiz birseye nasil olurda hasret gideriz anlamiyorum .. Heran bebegimi dusunuyorum kafayi oynatkmaktan korkuyorum.. Off bebegimiz gelsin artik kizlar bizede yazik off offffff

Cnm oncelikle hosgeldin bir ay gecti demissin !! Bir aydir adet olmuyormusun yani??

smear testimi olucan.ben 2 senedir yaptırıyorum.rahim ağzından bir sıvı alıyorlar bu test rahim ağzı kanser varmı yok mu diye bakılıyor.eğer dediğim testse 10 saniyelik bir olay.eğer başka bişiy için alıcaklarsa onu bilmiyorum.ama smear testinde hiç canın acımaz.korkma sakın tamam mı

Yok cnm smear degil onu cok yaptilar bu baska bisey ismini sorma valla bilmiyorum🙂

Kizlar morelim cook bozuk doktor kist olusmus dedi🙁 allahtan ufak birde 3.ayda ameliyat olcam insallah yumurtaliktan..boyle hamile kalmak imkansiz dedi yumurta catlamiyor dedi cook uzgunum ama elden bisey gelmiyor..biktim artik biktim

canım hiç sıkma canını İNŞALLAH herşey iyi olur arkadaşımda 4 aylık hamileydi ve kisti olduğu için mecuren ameliyat oldu o yü,zden herşeyde bir hayır var üzme kendini

Kızlar nasılsınız? İkranur 7. haftaya gelmiş. Biz 7. haftada kalp atışlarını duymuştuk. Ama 8. haftada oluyormuş bazı kişlerde. Endişe etme. Ben de duyana değin rahatlayamamıştım duyunca rahatlıyorsun.
Yaz yağmuru kaçıncı haftadasın bilmiyorum ama olacak daha duuur. Ben 14. haftadayım hala oluyor. Ama ben 1-2 kez kustum günde o kadar değil. Şu ana dek de 1 kilo aldım. Hafta sonunu çok kötü geçirdim. Kusma, ishal hepsi karıştı. Artık olmasın ya...
Sen o kiloları hoop diye alcaksın bir arkadaşım da öyle oldu. Ama yine de 6. aya kadar az kilo almak lazım. Çünkü o zamana kadar sana yarıyor bebek gram gram zaten neyini alsın...

Bende de tansiyon yüksek dediler bu hafta her gün takip yapıldı. Ama en yükseği 13/8 di. 14/9 dan sonrası riskliymiş ve ilaca başlatıyorlarmış. Artık düşük. 12/6 çıktı dün. Tuz alımını azalttım. Çünkü preeklampsi riskin olabilir diyorlar o da kötü bir şey Allah korusun. Ben bir de bulantılar yüzünden fazla su içemeyince idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Çook su içmemiz lazım. Diğer tahlillerim, ikili testim falan iyi çıktı çok şükür.

Kızlar balık ve ceviz-badem yemeye çalışın. Süt,yoğurt da önemli. 😉

Esmerli adet olamamışsın canım inş olur rahatlarsın. Valla olsan bir dert olmasan bir dert. Hep kadınlar çekiyor sıkıntıları. Erkeklere göre bir şey yok. Ooh.

Mevlana canım bu engeller bebeğine kavuşana değin olup geçecek. Bunu bir süreç olarak gör ve bu süreci sakin, soğukkanlı atlatmaya çalış. Asla imkansızmış gibi düşünme. Olduktan sonra boşa üzülmüşüm diyor insan. Geçmiş olsun.

evet canım daha hala adetim gelmemek le inat ediyor🙂akıntım var.o zazten nezamandır var.bak şimdi aklıma bişiy geldi.normalde 2 aralıkta olmama gerekiyordu.bu 2 aralıktan 1 hafta öncesine kahverengi akıntı gelmişti ama bir kez geldi.o adet olamaz dimi.peki o akıntı neydi hala anlamış değilim..

anladım canım ama burdaki doktorlara bin çeker. evet canım hakkımızda hayırlısı olsun.bugün doktora gittim klomene başladım..doktor çok iyi çıktı.ve çok iyi ilgilendii..2 ay klomen deneyelim dedi.2 aydan sonra günlük igneye başlayacagız dedi.haftaya perşembe yumurta kontrolü yapalım dedi.en azında ne olup bittigini kontrol edelim dedi.ona göre igne den verim alırız dedi.yaa o kadar çok moral verdi ki anlatamam..klomene 22 de başlicam.haftaya 29 da kontrole gel dedi
hayırlısı olsun herşeyin ne diyelimm

Sagol cnm evet adim adim yaklasiyorum bebegime insallah olacak sadece sabiir🙂