Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Yani haklisin hayirlisi olsun cnm yapcak bisey yok🙂 cok heycanliyim yarin doktora gidicem asilama icin konusmak istiyorum dun tvde izledim kadin asilama yaptirmis 5iz olmus kadinin..kadina acidim resmen okadar zorki 🙂Esimde diyor ahh bizimde 5tane birden olsa 🙂

ALLAHIM gönlüne göre versin canım.inşallah bize iyi güzel haberlerle dönersin.bi anda 5 şizlere hamile kalmak ne bileyim gözümü korkuttu bi anda.🙂🙂🙂

bende silopideyim canım.birkaç kişiyle görüşüyorum.seni çok iyi anlıyorum.kaç yılınız yada aynız kaldı..

hmm anladım canım..ya sana çok iyi bir doktor önerebilirim.yüksel çagıl tokur kadın doğum uzmanı.operatör doktor...ben gelmek istiyorum silopiye bu doktora ama malesef eşim nedeniyle çıkamıyorum merkezden... inşalllah temmuz da tayinciyiz canım..sen ne kadardır daha ordasın???

hmm anladım canım..ya sana çok iyi bir doktor önerebilirim.yüksel çagıl tokur kadın doğum uzmanı.operatör doktor...ben gelmek istiyorum silopiye bu doktora ama malesef eşim nedeniyle çıkamıyorum merkezden... inşalllah temmuz da tayinciyiz canım..sen ne kadardır daha ordasın???

evet duydum o doktoru.özel yeride var ama gidenler pek memnun kalmıyor o doktordan.benimde kafam karıştı.hayırlısı artık.bizden nasipse yaza tayinciyiz.3 yıldır burdayız.eşim askere gitti o yüzden uzadı.ALLAHIM hakkımızda hayırlısını versin.AMİNNN.

Canlarım merhaba nasılsınız bakalım... tatil bitti ve bu gün iş başı yaptım. kızlar varya o kadar ağır gecıyo kı anlatamam sıze ama hiç şikayetçi degılım hep dualar edıyorum.. kızlar ben bir haftada 5 kılo verdım ve 2 günde bir serum takılıyo bazı bünyeler hamılelıgıe zor alıyomus sanırım benımkı öyle oluyo süreklı çıkartıyorum yanı günde 8 -9 kere 🙂 yanı ne yesen çıkıyor hoş bısey de yıyemıyorum ya işte. bebegımızın kesesını gördük suan hıc bır sorunumuz yok çok şükür.. çalışmak cok zor oluyo ama dayanmam lazım en azından 6 7 ay çalışmalıyım.
kızlar sizler nasılsınz ben cok özledım sizi yok mu güzel haberler.. moreller sakın bozulmasın ben ınanıyorum rabbım hepmızn dualarını kabul eder belkı su an zamanı degıl o yuzden gecıkıyo.. hepınızı öpüyorum kızlar..

kızlar kızmızı qördüm bu ayda olmadı nasıl üzüldüm anlatamam artık önümüzdeki maçlara bakcaz😉) herheyin hayırlısı diyorum tümisteyenlere allah gölüllerine qöre versin

Slm kızlaar nasılsınız, yazamıyorum pek ama okuyorum yazdıklarınızı.
Bebişte midemde kazınmalara sebep oluyor...

Bu arada yorum yazmasamda hep dualarımdasınız, Rabbim inşaAllah bebiş verecek en kısa zamanda.
Esmerli bizde tayin sebebiyle doğudayız, bilirim doğunun zorluklarını 🙁(

Slm kızlaar nasılsınız, yazamıyorum pek ama okuyorum yazdıklarınızı.
Bebişte midemde kazınmalara sebep oluyor...

Bu arada yorum yazmasamda hep dualarımdasınız, Rabbim inşaAllah bebiş verecek en kısa zamanda.
Esmerli bizde tayin sebebiyle doğudayız, bilirim doğunun zorluklarını 🙁(

hemde nasıl zor yaaa.başa gelen çekilir.bu arada ben hala adet olmadım.18 gün oldu daha gelmedi.beklemediğim daha.senin nasıl gidiyor hamilelik.kaç haftalık oldu.

hemde nasıl zor yaaa.başa gelen çekilir.bu arada ben hala adet olmadım.18 gün oldu daha gelmedi.beklemediğim daha.senin nasıl gidiyor hamilelik.kaç haftalık oldu.

Canım burada da bi kaç arkadaşımın 20 gün falan geçti, nedense bu ay günü fazalsıyla geçenler oldu.
Birde geçen bir arkadaşla konuşuyoruz, kız pko hastası yeni evlendiklerinde zaten adeti geç oluyor diye çok umursamamış, 2 ayı geçince doktora gitmek zorunda kalmış birde bakmış hamile 🙂)
Umudu yitirmemek gerekiyor canımcım.
Bizim bebişte yarın 7. haftaya giriyor, kalp atışlarını haftaya duyucaz nasipse, onuda duysak rahatlıcaz...

Geri