Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Oyy cnm dikkat et kendine cubuk kraker fln ye kendine iyi baktw halsiz fln kalma bizede bool bool dua et ltf

Ayy canım çok geçmiş olsun, bende mide bulantsı falan yok yeme gayet iyi, bende kilo vermek istiyoruuuum 🙂

Kizlar morelim cook bozuk doktor kist olusmus dedi🙁 allahtan ufak birde 3.ayda ameliyat olcam insallah yumurtaliktan..boyle hamile kalmak imkansiz dedi yumurta catlamiyor dedi cook uzgunum ama elden bisey gelmiyor..biktim artik biktim

Kizlar morelim cook bozuk doktor kist olusmus dedi🙁 allahtan ufak birde 3.ayda ameliyat olcam insallah yumurtaliktan..boyle hamile kalmak imkansiz dedi yumurta catlamiyor dedi cook uzgunum ama elden bisey gelmiyor..biktim artik biktim

Çok geçmiş olsun canım.
Ama bıktım deme, Allah kimseye kaldıramayacağı yükler yüklemez, muhakkak bunda da bir hayır vardır.
Belki ameliyattan hemen sona bebişin gelir...

canım benim bozma moralini.ikranurun dediği gibi belki ameliyattan sonra hemen hamile kalıcan.sen sakın sıkma canını.bak bide iyi yanünden bak.eğer kistin varken hamile kalsaydın çok zorluk çekerdin.benim bir tanıdığım var o şekilde hamile kalmış hamilelikten sonra çok sıkıntı çekti.hamilelik olduğu için bayıltmadan o kisti almak zorunda kalmış.karnından iğne batırmışlar o şekilde almışlar.kızı 4-5 kişi zor tutmuş.uzun lafın kısası vardır herşeyde bi hayır.sakın isyan etme tamam mı canım.hakkımızda hayırlısı bitanem.sakın üzülme...🙂🙂🙂

ne biliyim yaa.bende ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi var.hiç bişiy yok.sadece adet olamamamın huzursuzluğu ve sıkıntısı var.maşallah 7 haftalıkha..günler ne çabuk geçiyor.ne güzel bi duygudur.ALLAHIM tüm isteyenlere nasip etsin inşallahh🙂

bende bebek istiyorum bir ayım doldu idrar testi yaptım negatif çıktı çok üzüldüm mide bulantım yumurtalıklarımda ağrı halsizlik uyuma isyeğim var sık tuvalete çıkıyorum ve çok acıkıyorum bunlar belirtilerim ama belkide pskolojim o yönde olmasını istiyor sizde bi yorum yaparsanız sevinirim