Canlarım merhaba nasılsınız bakalım... tatil bitti ve bu gün iş başı yaptım. kızlar varya o kadar ağır gecıyo kı anlatamam sıze ama hiç şikayetçi degılım hep dualar edıyorum.. kızlar ben bir haftada 5 kılo verdım ve 2 günde bir serum takılıyo bazı bünyeler hamılelıgıe zor alıyomus sanırım benımkı öyle oluyo süreklı çıkartıyorum yanı günde 8 -9 kere 🙂 yanı ne yesen çıkıyor hoş bısey de yıyemıyorum ya işte. bebegımızın kesesını gördük suan hıc bır sorunumuz yok çok şükür.. çalışmak cok zor oluyo ama dayanmam lazım en azından 6 7 ay çalışmalıyım.
kızlar sizler nasılsınz ben cok özledım sizi yok mu güzel haberler.. moreller sakın bozulmasın ben ınanıyorum rabbım hepmızn dualarını kabul eder belkı su an zamanı degıl o yuzden gecıkıyo.. hepınızı öpüyorum kızlar..
canım gittin mi doktora merak ettim.benim kuş hala kuluçkaya yatıyor.daha yumurtalar çatlamadı.inşallah hepsinde de kul ıkar ve hepside yaşar.çok seviyorum kuşları yaa 🙂🙂
Canlarım merhaba nasılsınız bakalım... tatil bitti ve bu gün iş başı yaptım. kızlar varya o kadar ağır gecıyo kı anlatamam sıze ama hiç şikayetçi degılım hep dualar edıyorum.. kızlar ben bir haftada 5 kılo verdım ve 2 günde bir serum takılıyo bazı bünyeler hamılelıgıe zor alıyomus sanırım benımkı öyle oluyo süreklı çıkartıyorum yanı günde 8 -9 kere 🙂 yanı ne yesen çıkıyor hoş bısey de yıyemıyorum ya işte. bebegımızın kesesını gördük suan hıc bır sorunumuz yok çok şükür.. çalışmak cok zor oluyo ama dayanmam lazım en azından 6 7 ay çalışmalıyım.
kızlar sizler nasılsınz ben cok özledım sizi yok mu güzel haberler.. moreller sakın bozulmasın ben ınanıyorum rabbım hepmızn dualarını kabul eder belkı su an zamanı degıl o yuzden gecıkıyo.. hepınızı öpüyorum kızlar..
Çok geçmiş olsun canım.
Ama bıktım deme, Allah kimseye kaldıramayacağı yükler yüklemez, muhakkak bunda da bir hayır vardır.
Belki ameliyattan hemen sona bebişin gelir...
canım benim bozma moralini.ikranurun dediği gibi belki ameliyattan sonra hemen hamile kalıcan.sen sakın sıkma canını.bak bide iyi yanünden bak.eğer kistin varken hamile kalsaydın çok zorluk çekerdin.benim bir tanıdığım var o şekilde hamile kalmış hamilelikten sonra çok sıkıntı çekti.hamilelik olduğu için bayıltmadan o kisti almak zorunda kalmış.karnından iğne batırmışlar o şekilde almışlar.kızı 4-5 kişi zor tutmuş.uzun lafın kısası vardır herşeyde bi hayır.sakın isyan etme tamam mı canım.hakkımızda hayırlısı bitanem.sakın üzülme...🙂🙂🙂
Canım burada da bi kaç arkadaşımın 20 gün falan geçti, nedense bu ay günü fazalsıyla geçenler oldu.
Birde geçen bir arkadaşla konuşuyoruz, kız pko hastası yeni evlendiklerinde zaten adeti geç oluyor diye çok umursamamış, 2 ayı geçince doktora gitmek zorunda kalmış birde bakmış hamile 🙂)
Umudu yitirmemek gerekiyor canımcım.
Bizim bebişte yarın 7. haftaya giriyor, kalp atışlarını haftaya duyucaz nasipse, onuda duysak rahatlıcaz...
ne biliyim yaa.bende ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi var.hiç bişiy yok.sadece adet olamamamın huzursuzluğu ve sıkıntısı var.maşallah 7 haftalıkha..günler ne çabuk geçiyor.ne güzel bi duygudur.ALLAHIM tüm isteyenlere nasip etsin inşallahh🙂
bende bebek istiyorum bir ayım doldu idrar testi yaptım negatif çıktı çok üzüldüm mide bulantım yumurtalıklarımda ağrı halsizlik uyuma isyeğim var sık tuvalete çıkıyorum ve çok acıkıyorum bunlar belirtilerim ama belkide pskolojim o yönde olmasını istiyor sizde bi yorum yaparsanız sevinirim