Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar merhaba ben yeni katıldım aranıza bende 9 aylık evliyim bebek özlemi ile yanıp tutuşanlardanım inş. en kısa zamanda benimde bebişim olur da sizinle paylaşırım. dr. gittim henüz erken dedi tedaviye gerek yok dedi sizden ricam hamile kalan arkadaşlar ne yaptınız neler denediniz de hamiş kaldınız yazasanız sevinirim şimdiden tşk. iyi bayramlar

canım hoş geldin aramıza.doktorunda demiş tedavi için erken diye.ama sana bişiy söyliyim hamile kalamamanın en büyük düşmanı stres bence.stres yapmıcaksın.yumurtlama günlerini takip ediceksin ama onuda takip ederken kafayı yemiceksin benim gibi.benim adet düzensizlii olduğu için yumurtlama günlerimi bilmiyorum 🙂 sana bi tavsiyem daha var.bana annem söyledi.ilişkiden sonra hemen kalkmıcaksın.belinin altına yastık koyacaksın,ayaklarını dik tutacaksın.ben bunu duvara dayıyarak yapıyorum.bu şekilde en az yarım saat bekle..bu dediklerimden en önemlisi sterse sokma sakın kendini vede bol bol dua et.inşallah en kısa zamanda hamile kalırsında bizde burdan haberini duyarız...🙂

kızlar nasılsınız bakim.benim adetim 2 gün filan oldu biteli.yavaş yavaş çalışmalara başlarım artık 🙂 hayırlısıyla inşallah bu ay hamile kalırız.bol bol dua edelim arkadaşlar🙂

Cnm ben daha hasta olmadim valla artik olmak istiyorum balona dondum hapa basladim ztn hayirlisiyla olurum.. Ben bu ay umitliyim cnm hacamatin ise yaricana cok inaniyorum insallah olur..insallah isteyen herkeze rabbim eli ayagi duzgun evlat nasip eder..

canım adetin kaç gün geçti.benimde 16 gün sonra gelmişti.bende senin gibi balon olmuştum.sters yapmamaya çalış.inşallah canım isteyen herkes bu ay hamile kalır...ALLAHIM dualarımızı kabul eder inşallah🙂