Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

berrakmavicim benim adetim düzene girmişti.ne zaman ki korunmaya bıraktık düznsizleşti.bu klomen le ilgili pek bilgim yok aslında.bu ilaç adetinin 3. günü mü başlanıyor.bilgilendirirmisin.
Canım işte evlendiğimiz 1 yıl biz de korunduk. Ne zaman ki korunmayı bıraktık benim de düzensizleşti. Ama o değil sebep. Altta yatan sebep pko. Aslında buna genetik yatkınlığımız olunca bir gün bir yerde patlak veriyor. Tabii ki doktor kontrolünde kullanmalısın. Adetin 3. günü doktor kan alıp hormon tetkiki yapıyor. Oradan zaten bir şey varsa anlıyor. Gecikmeni söylersin. Gerekli görürse başlatır ilaca. Bazı doktorlar 3. günü bazısı 5. günü başlatıyor. Benim doktorum geçen ay 5. günü başlattı ki geçen ay olmamıştı. Bu ay doktorum nöbet iznindeydi başka doktor 3. günü başlattı. Bunun maksadı folikül sayısını fazla tutmak galiba. Ama bende değişen bir şey olmadı. Bir küçük bir büyük ama sadece 1 yumurta yeterli olgunluğa ulaştı. Her 2 ay da sol yumurtalığımda gelişti... nedense.

Etmez miyim dualarım hep sizlerle. Hala buraya sık sık girip bakıyorum neden? Haberlerinizi almak ve biraz olsun yardımcı olmak için. Hiiiç moral bozmak yok. Hepinizin bebişi olacak inşallah. 😉

Ayrıca diğer mesaj yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Evet tarif edilemez bir duygu. İnsan ağzının apacı olmasından hoşlanır mı? Güzel bir sebepten olunca hoşlanıyorsunuz. Allahım hepinize hepinize versin...

Mevlana evet onu duymuştum. Adını getiremedim o operasyonun ama o tedavinin ileriki bir safhası. Bana bundan önceki doktorum süreci anlatmıştı. Klomen en basit tedavi. Çatlatma iğnesi eğer onunla birkaç ay olmazsa rahim filmi çekiyoruz. Tıkanıklık varsa açılmasını sağlıyoruz... Demişti. O küçük küçük delik açmayı dedi sonra ama o aslında ilk tercih edilen bir yöntem değilmiş. Daha olmazsa aşılama daha olmazsa mikroenjeksiyon ve tüp bebek... Tıpta çaresi son noktaya kadar gidiyor demişti. Sen rahim filmi falan çekildin mi ki nereden anlamış hemen doktor? Bence başka doktora danış yaa. Bazı doktorlar para için en son yapılacağı ilkin sana sunuyorlar. Ben bi zaman gebelik tedavisi dedim adam yara var yakacam diye tutturdu böyle şeyde iyi araştırmak lazım. Sonra başka doktora gitmiştim mesela yara çok büyük ihtimalle gebeliğe engel olmaz dedi.

Cnm rahim filmi cekincem once..ultrasondan anladi doktorumdan cok memnunum cok ilgileniyor sagolsun..ben ztn ozel doktor tercih ettim ama olsun bendeki adimlar soyle olacak
Seker kontrolu yuksek cikmisti
Guatr kontrolu oda yuksek
Rahim filmi
Sonra ameliyat
Allahim insallah daha fazla bekletmez ben birde kilom yuzunden kafaya takiyorum omu sebeb acaba off

canım ben önceden adetim gelsin diye farlutal adında bi ilaç kullanmıştım.bu ilacı kesin hamile değilsen içiyorsun.diğer adet söktürücüleri bilmiyorum.eğer berrakmavinin dediği ilaçsa kullan derim.imkanın varsa başka doktoralarada git bence.benim burda o şasım yok malesef.benimki ALLAHA kaldı.ama moral bozmıycam.zaten daha 2 ay oldu korunmayı bırakalı.burdaki gittiğüim doktor bana şuan daha yapacak bişiy yok.daha yeni korunmayı bırakmışsınız dedi.benim yengem 2. çocuğunu korunmayı bıraktıktan 5 ay sonra amile kaldı.ALLAH nasip ederse aralıkta doğuracak.küçük ablamda öyle oldu hiç bi sorun yoktu korunmayı bıraktıktan 5-6 ay sonrasında hamile kaldı.içime doğuyor bizlerde hamile kalıcaz inşallah.

InsLLah cnm yani allah istedikten sonra tabikide olur uzun sursun ama sonunda saglikli evlat olsun hayirli evlat olsun boyle dusunelim guzelim
Burda cok doktor var daha bikac ay once degistirdim ztn bundanda cok memnunum aslinda deger veriyo insana..benim kullandigim hapin ismi duphaston cnm..

Mevlanacım mrb bu sabah test yaptım şüpheli ilişkiden sonra 17. gündü ve negatif çıktı🙁(((rabbim inşallah hepimize en yakın zamanda hayırlısıyla bebiş nasip eder ben ilk defa yaşoyorum bu psikolojiyi ama çok yıpratıcı bişey olduğu kesin allah hepimizin yardımcısı olsun iyi bayramlar bu arada

Amin cnm insallah en kisa zamanda belki erken yapmissindir 3-4 gun sonra adet olmassan tekrar yap derim hamile degilsen bile uzulme demekki hayirlisi buymus zamani gelince hepimiz anne olacagiz sanada iyi bayramlar guzelim..