Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
inşallah mevlanacığım yaa.mucize gerçekleşir inşallahh.didemcim okadar bekledim de ne oldu.yine de 2. çizgiyi göremedim.daha gelen giden yok.inşallah hamileyimde ondan adetim gelmiyordur.ALLAH dualarımızı kabul eder inşallahhhhhh...
çok saol canım darısı size inş 5. ayım bitti önümde kocamaaan bi4 ay var ama ben bebişimi hemen kucağıma almak kokusunu içime çekmek için sabırsızlanıyorm Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş benmde 1 yıl olmadı o ay artık dr gitcektik bi sorunmu var die gitmeye gerek kalmadan hamile oldmu öğrendm kendmce bişeyler yaptm işte soğan kürü flan Rabbim kimseyi çok bekletmesin o bir sene bana oldu 10 sene sanki işte böle siz nezamandan beri istiyosnz bebişi
valla bende öleydm canım adetim yaklaşınca gelen her akıntıyı adet oldum sanıyodm morallim bozuluyodu sen eniyisi bi test yap hem sen hem biz rahatlayalım çünkü bende çok merak ettm
çok saol canım darısı size inş 5. ayım bitti önümde kocamaaan bi4 ay var ama ben bebişimi hemen kucağıma almak kokusunu içime çekmek için sabırsızlanıyorm Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş benmde 1 yıl olmadı o ay artık dr gitcektik bi sorunmu var die gitmeye gerek kalmadan hamile oldmu öğrendm kendmce bişeyler yaptm işte soğan kürü flan Rabbim kimseyi çok bekletmesin o bir sene bana oldu 10 sene sanki işte böle siz nezamandan beri istiyosnz bebişi
inşallah mevlanacığım yaa.mucize gerçekleşir inşallahh.didemcim okadar bekledim de ne oldu.yine de 2. çizgiyi göremedim.daha gelen giden yok.inşallah hamileyimde ondan adetim gelmiyordur.ALLAH dualarımızı kabul eder inşallahhhhhh...
Insallah cnm bizde en kisa zamanda hamile kalacagiz o guzel duyguyu bizde yasicaz hep hayalini kuruyorum zaten... Bende daha hasta olmadim yarin sabah test yapcam ama icimde negatif diye geciyor.. Artik hic umit etmiyorum onceleri bi gun gecse 3-4 test yapardim cok umutsuz konusuyorum fakat icimden baska turlu gelmiyor🙁
merhaba arkadaşlar,ben aranıza yeni katıldım.yazılanları sürekli takip ediyorum.bende 14 aylık evlıyım ve 9 aydır bebk istiyoruz adetime 5 gün var ve çok merak ediyorum.sürekli aklımda acaba hamilemiyim diye sorular geçiyor.hep böyle heveslenip snrada olmayınca cok hayal kırıklıgına uğruyorum.umarım bu ay hamişimdir.allah herkesin gönlüne göre versin.
merhaba arkadaşlar,ben aranıza yeni katıldım.yazılanları sürekli takip ediyorum.bende 14 aylık evlıyım ve 9 aydır bebk istiyoruz adetime 5 gün var ve çok merak ediyorum.sürekli aklımda acaba hamilemiyim diye sorular geçiyor.hep böyle heveslenip snrada olmayınca cok hayal kırıklıgına uğruyorum.umarım bu ay hamişimdir.allah herkesin gönlüne göre versin.
Insallaah cnm allah daha fazla bekletmeden bi evlat sahibi eder bizide masallah neguzel erkek cocuklari daha bi tatli oluyor🙂 tabi en onemlisi saglikli olmasi..
belli bir belirti yok.bugün midemde yanma vardı biraz.ama bulantım yada göğüslerde şişlik falan yok.eğer bu ayda olmazsa zaten diğer ay doktora gitmeyi düşünüyoruz.umarım gerek kalmaz doktora gitmeye.