Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

tamam işten cıkınca alıcam test yaa çok merak edıyorum valla evet kısıden kısıye göre değişiyormus ama inşallah cıkar kızlar ınsallah hepımız bu ay hamıleyızdır ve bosuna korkuyorzdur
test yapım da sonucunu yazarım buraya gülparem çok saoll canım

canım bide aşırı derecede akıntım var süreklı hasta oldum dıye gıdıyorum lavaboya bişey yok. çıldırıcam düşünmekten ya

Nurbanuaykut insallah hamilesindir cnm test yap ama sabah idrari daha iyi olur.. Bende test yaptim yarin sabah yapicam benimde 5 gun gecti..

Nurcum canin sagolsun bikac gun daha bekle birdaha yap olmassa sonra doktora git.. Esmerli bende senin gibiyim cok uykum geliyor.. Cnm insallah bir kucize olurda hamilesindir..

Öncelikle hoşgeldin nurbanu 🙂 bence bekle derim bi kaç geçmesini, kan testini bilemicem ama idrar testi için adetinin üstünden bi kaç gün geçtikten sonra yapman daha sağlıkllı sonuç veriyo diye biliyorum. Biraz daha sabret, bak esmerliye bizi burda öldürdü meraktan yinede yapmadı test günlerce bekletti bizide 🙂 İnşallah oda hafta içi doktora gittiğinde olumlu sonuç alıcak, bence sende bekle ve inşallah çift çizgiyi gör derim canım