Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım sen normal adetinden daha mı az adet gördün bu ay,ya bilmiyorum ama üstüne görmüş olabilirmisin acaba böyle şeylerde oluyomuşya...

Nurcum senin neoldu dun yaptinmi birdaha test??
Didemcim eger normal adet kanamandan cook daha az olduysan belki ustune gorme dedikleri olabilir.. Ne bu kadinlarin cektigi ya az adet ol kafana tak cok adet ol kafana tak ooofff oooofff!! Bu arada bende daha adet olmadim bugun 5.gun yarin test yapicam insallah bu ay tutmustur.. Valla kiz olsa adini nazli koycam ne nazli cikti buyaaa ama bekletti🙂

Normalde 5 gün kesin devam ediyo, 3 gün oldum bu ay ama az miktarda kanama değildi baya baya adetliydim yani 3. gün bitti ama 4. 5. 6. günlerde gün içinde minik lekelenmeler oldu. Bide ayın 19 unda olmam gerekiyodu 24 ünde olmuştum. Ama hiç zannetmiyorum öyle olduğunu bi arkadaşımda ilk ay adet görebiliyosun sonra öğreniyosun hamile olduğunu falan dedi ama hiç test yaptırmaya bile gerek görmedim normal bi şekilde adet gördüm kesin yoktur dedim ve içimde öyle bi histe yoktu. Dün akşam işte o kız arkadaşımla yemek yedik sonra ben lavobaya koşunca o soktu aklıma onada öyle olmuş. Aman vallahi ne stresli işmiş yaa, bende hep Kayra koymak istiyorum ismini, Allah'ın hediyesi demekmiş kayra 🙂

Evet kayrada guzel isim insallah o gunlerde gelirde beraber beyeniriz isim benim neyna ismi cok hosuma gidiyor kiz olursa fakat erkek cocuklarini daha cok seviyorum erkek olursada kerim olsun isterdim 🙂 oooff hayali bile heycan veriyor insana sende insallah daha cok beklemeden hamile kalirsin cnm.. Bu bekleme süreci insani cogu zaman cok etkiliyor 🙁

kızlar hiç adetleriniz benimki gibi çok geciktiği oldu mu..bugün 12. gün ve daha adet olmadım.pazartesiye gidebilirim doktora.sanırım bende ki pkol dan ötürü böyle oldu.eskiden de geç gelirdi.ama 4-5 ay dır düzenliydi.yada süt hormonum yükseldi.oda adeti geciktiriyor..ammada gıcık hormonlarım var ya..

Cnm benim en gectigi 3 aydi🙁 korunma hapini biraktiktan 2 ay sonra 3 ay gelmemisti benim en uzunu oydu bendede hormonsel bisey ben sonra kiloma bagladim 20 kilo verdim sonra duzenlendi adetlerim su aralar duzenli.. Ama git adet sokturucu hap verir gelsin diye..

Benim hiç olmadı en fazla bu ay gecikmişti oda 5 gün sonrada oldum zaten, Bu kadar gecikmenin sebebi ne olabilir hiç bilemiyorum ama mutlaka doktora git sağlık çok önemli, Mevlananın dediği gibi kadın olmak zor zanaat 🙂 Bu arada neyna isminin anlamı neymiş, ilk kez senden duyuyorum çok güzelmiş inşallah Allah göstersin o günleride burda adet olmadığın günleri anlatmak yerine Neyna bebeği anlat bize 🙂

kızlar merhaba ben aranıza yenı katıldım.. bende sizler gibi hamile kalmak ıstıyorumm adet günüm dündü. dün çok belim kasıklarım bacaklarım ağrıdı gögüslerimde bi tuhaf ucları acıyo ve dolgunlastılar bu gunde ara ara midem bulanıyo çıkartıcak gibi oluyorum bu akşam test yapsam çıkar mı acaba 1 yıldan beri çocuk istıyorz gecen ay doktora gıttık bı sorun olmadıgını soledı kızlarr bana yardım edın lütfennn

benimde en uzun 2 ay gelmediği olmuştu..ama dediğim gibi düzene girmişti.korunmayı bıraktık eskiye döndüm.adet olamadığımdan mı ne hemen yoruluyorum.ev temizliğine başladığımda yorgunluktan dinlenme ihtiyacı duyuyorum sürekli.çok geç kalktım bugün ama hala daha çok uykum var.sanki gece hiç uyumamış gibiyim.keşke hepimiz arka arkaya hamilelik haberleri versek.ne kadar güzel olurdu yawww🙂