Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

elacım sağol cnm,hayal kırıklığım tahmin ettiğim kadar uzun sürmedi,iiyim,hatta tek kızgınlığım kendime bu olayı bu kadar abartmamdan dolayı,bunu ilk heyecana bağlıyorum.şimdi çok rahatım.ben de cumartesi tatile çıkacağım,baya ii gelecek🙂

elacım sağol cnm,hayal kırıklığım tahmin ettiğim kadar uzun sürmedi,iiyim,hatta tek kızgınlığım kendime bu olayı bu kadar abartmamdan dolayı,bunu ilk heyecana bağlıyorum.şimdi çok rahatım.ben de cumartesi tatile çıkacağım,baya ii gelecek🙂
sadece sen değilsinki cnm abartan zaman öğretiyo bu iştede olgunluğu beni görseydin ilk aylar kaç hafta önceden hamile sanıyodum kendimi okadar bilinçsizdimki kaç kilo aldım o zamanlar halbuki ilk üç ay hiçbir besinin bebeğe faydası yokmuş şimdi ise tabi merak ediyorum ama bekliyorum büyük bir sabırla ...hayırlısı inşallah hiçbirimize rabbim aratmaz cnm

smartgirl orda mısın ,görünmüyosun bayadır,senin günün de geçti di mi

Merhaba canım burdayım!Esasında her gün yazdığıız şeyleri okuyorum ama saat farkından dolayı pek karşılaşma şansımız olmuyor.Ben uyurken sizler döktürmüş oluyorsunuz 🙂 Olsun ben de tıoplu okuyorum 😉

Evet regl oldum ama anlam veremediğim bir şekilde oldum.normalde benim reglim saat gibidir herşeyiyle ama bu ay pek bi az ve rengi farklı.Okuduğum kadarıyla üstüne görme varmış,hamşleyken yine de regl olanlar ve çocuğu olduğunu anlamaynalr varmış...varmış da varmış!🙂

Ben de dedimki sağlam olsun gidip kan testi yaptırayım.pek zannetmiyorum ama yine de yaptırdım işte ama ...!

kan testini dün yaptırdım,tel. no verdiler arayın diye ama henüz bilgisayara dününün verileri girilmediiği için beklemedeyim.Sabahtan beri 5 kez aradım ama haber yok.Burda öyle gidip 'benim kan testi vardı kardeş ne oldu' da diyemiyorsun malesef 😕

Merhaba canım burdayım!Esasında her gün yazdığıız şeyleri okuyorum ama saat farkından dolayı pek karşılaşma şansımız olmuyor.Ben uyurken sizler döktürmüş oluyorsunuz 🙂 Olsun ben de tıoplu okuyorum 😉

Evet regl oldum ama anlam veremediğim bir şekilde oldum.normalde benim reglim saat gibidir herşeyiyle ama bu ay pek bi az ve rengi farklı.Okuduğum kadarıyla üstüne görme varmış,hamşleyken yine de regl olanlar ve çocuğu olduğunu anlamaynalr varmış...varmış da varmış!🙂

Ben de dedimki sağlam olsun gidip kan testi yaptırayım.pek zannetmiyorum ama yine de yaptırdım işte ama ...!

kan testini dün yaptırdım,tel. no verdiler arayın diye ama henüz bilgisayara dününün verileri girilmediiği için beklemedeyim.Sabahtan beri 5 kez aradım ama haber yok.Burda öyle gidip 'benim kan testi vardı kardeş ne oldu' da diyemiyorsun malesef 😕

kan testini yaptırmakla ii yapmışın.üstüne görme değilse büyük ihtimal stresten olmuştur.ama çok kötü ya ben aynı gün aldım sonucu,valla yazık sana,allah yardımcın olsun beklerken,ben kan testini almaya giderken negatif olduğu içime doğdu🙂biran önce öğrenirsin inş cnm ve bize de hemen haber ver.senin için hayırlısı olsun.benim şu anda tek derdim renkli olmak,biran önce olsam.

Kısmetse olur ya çok takmıyorum.Sadece şu belirsizlikten kurtulayım en önemlisi o!

Senin için de hayırlısı olsun yaz esintisi!Güzel bir tatil geçirmeni dilerim. 🙂

inş cnm sen de en kısa sürede huzura erersin,sonuç ne olursa olsun belirsizlikten iidir.belki de hamişsindir🙂ben de yarın tatile hazırlık yapayım,biraz da temizlik🙂belki biraz da alışveriş...inş şu mide bulantıları falan da psikolojiktir de geçer.

Geri