Amin cümlemizin duygucum biliyorumki yoktan var eder rabbim çok şükür iki tanem var ALLAH onlara hayırlı sağlıklı ömürler versin ...Bugün bütün gün drdaydım Göğsümde fibrokistik mastopati çıktı önemli değilmiş sadece ağrılarım olurmuş ozamanda ağrı kesici alırsın dedi dr amerikada normal kabul edilmiş her 10 kadından birinde varmış 6 ayda bir kontroldedi. Böbreğimdede bu sefer nadir görülen bişi sünger böbrek görünümünde dedi bağcılar nefrolojiye gönderdi yarına gün aldım bakalım hayırlısı önemli değil üzülme dedi ama internet öyle yazmıyo korkuyorum....Bebiş derken bak neler çıktı
Hazalcım kusura bakma senin yerine duygucum demişim sabahtan akşam 5e kadar açtım çok yoruldum kendimdede değilim tabii kusura bakma canım ya karıştırdım
Hazalcım kusura bakma senin yerine duygucum demişim sabahtan akşam 5e kadar açtım çok yoruldum kendimdede değilim tabii kusura bakma canım ya karıştırdım
sağol yarın nasipse bi gideyimde inşallah güzel haberle döneyim.. Bende alemim dr a ilk sorduğum bir bebeğim daha olmasına engelmi? Böbreğin bir temize çıksın dimi acelen ne hayret birşeyim yani...Canım sağlıcakla kal çok yorgunum bu saatte uykum geldi ama yine bakarım forma bakmadan duramıyo insan .Herkese hayırlı akşamlar şimdilik ....
sağol yarın nasipse bi gideyimde inşallah güzel haberle döneyim.. Bende alemim dr a ilk sorduğum bir bebeğim daha olmasına engelmi? Böbreğin bir temize çıksın dimi acelen ne hayret birşeyim yani...Canım sağlıcakla kal çok yorgunum bu saatte uykum geldi ama yine bakarım forma bakmadan duramıyo insan .Herkese hayırlı akşamlar şimdilik ....
tamam canim seni anliyorum canim benimde 2 olcak allah kismet ederse beni seni anliyorum her bebegin heyecani ayridir canim ve cokta guzeldir sen o tatli caninni ozme