canım hoşgeldin sen bizim moral depomuz neşe kaynağımızsın biz ve dualarımız herzaman seninle emin ol buna canımıniçi burası gerçekten farklı birbirini görmeden sevgi bağlarını bu kadar kuvvetli tutan başka biyer daha yoktur heralde sizleri seviyorum
Yaaa bakın şimdi gerçekten ağlıcam haaa🙁 iyiki sizler varsınız dostlarım şu gurbet ellerde ailemden herkezden uzak acımı sevincimi paylaşabildiğim bi sizler varsınız inanın çok çok duygulanıyorum bu desteğinizi görünce canı gönülden yineliyorum hepinizi seviyorum,GÜL GÜZELİ;NUR;DUYGU;FATOŞ;EYŞAN;SELZEH;BAŞAK;YAZ ESİNTİSİ;ŞİRİNE; NESLİ, yaa daha adı aklıma gelmeyen tüm arkadaşlarım malum hastalıktan ameliyatlıyım narkozu atamadım üstümden hafızam silinmiş isimleri tek tek tutamamışım aklımda😀
kızlar ben çıkar hepinize iyi akşamlar ebrucum nolur çok yıpratma kendini bundada vardır bi hayır umarım bundan sonrası senin için ummadığın kadar güzel geçer rabbim gönlündekini versin tez zamanda hayırlısıyla
Yaaa bakın şimdi gerçekten ağlıcam haaa🙁 iyiki sizler varsınız dostlarım şu gurbet ellerde ailemden herkezden uzak acımı sevincimi paylaşabildiğim bi sizler varsınız inanın çok çok duygulanıyorum bu desteğinizi görünce canı gönülden yineliyorum hepinizi seviyorum,GÜL GÜZELİ;NUR;DUYGU;FATOŞ;EYŞAN;SELZEH;BAŞAK;YAZ ESİNTİSİ;ŞİRİNE; NESLİ, yaa daha adı aklıma gelmeyen tüm arkadaşlarım malum hastalıktan ameliyatlıyım narkozu atamadım üstümden hafızam silinmiş isimleri tek tek tutamamışım aklımda😀
yaz esintisi ve duygum sizlerinde güzel haberlerinizi duyup moral almak istiyoruz inş verirsiniz haberleri sabah ilk işim foruma girmek olacak hepinizi öpüyorum
kızlar aldım sonucu ne yazık ki negatif🙁hayırlısı buymuş.zaten ilk denemede çok zordu ama beni asıl üzen ben 10 gündür adet ağrısı çekiyorum demek ki,ve hala da olmadım,en çok buna üzüldüm...bundan sonra böyle planlı yapmayacam ,hatta bebek olsun diye de düşünmeyeceğim eminim nasip olduğu zaman olur zaten,benimle heyecanlandığınız için teşekkürler kızlar,izş yarın sabah duygucum güzel haberi verir,bana da teselli olur🙂