herkese hayirli cumalar diliyorum...
yarabbim yerin ve gögün yaraticisi sensin,senden baska ilah yoktur,
dal bile yerinden kipirdiyorsa sendendir,hayir ve ser ne gilrse sendendir,
halimize binlerce sükürler olsun yarabbim,
yarabbim yarabbel errahimin senki bir cekirdege can verensin,
sana siginir senden yardim umariz.bu günahkar kullarinin sesini duy,actigimiz ellerimizi bosa cevirme yarabbim.yarabbim sen ol demedikce dal bile yerinden kipirdamaz.omuzlarimiza tasiyamayacagim yükler yükleme yarabbim.seytanin serrinden,münafigin serrinden ,zalimin zulmünden sana siginiriz.sen evlerimizi ailelerimizi ve tüm sevdiklerimizi onlarin serrinden koru..bilerek veya bilmeyerek isledigimiz bütün günahlarimizi affeyle.anamizin bababimizin kardeslerimizin eslerimizin ve sevdiklerimizin bütün günahlarini affeyle.sana el acipta müsgülünü bildirip yardim uman bütün kardeslerimin dualarini kabul eyle..yarabbim öncelikle senden hakkimizinda hayirlisini diler sonrasinda kalbmizden gecen dileklerimizin kabulunu istiyorum..allahim bu güzel aylar hürmeti üzerine,bu güzel cuma günü hürmeti üzerine,okunan kuran-i kerimler hürmeti üzerine,indirilen tüm hatimler ve cekilen tüm tesbihler hürmeti üzerine,124 bin peygamberler enbiyalar bütün mümin ler hürmetine yarabbim sana siginiyorum senden diliyorum gönlümden geceni bana nasip eyle yarabbim...sana binlerce sükürler olsun.......
amin
allahim sen kimsenin kucagini bos koyma yarabbim.....