Arkadaşlar hepinize desteğinizden dolayı çok teşşekkür ederim,inanın çok duygulandım önceleri unuttunuz sanıp çok üzülmüştüm ama görüyorum ki doğru arkadaşların olduğu bir sitedeyim hepinizi seviyorum tek tek ismni sayamadığım tüm arkadaşlarıma duyarlılıklarından dolayı teşekkürler
duygucum yok bişey,hafiften arada sancı oluyor ha oldum diyorum olmuyorum,benim regli bu ay bana küstü,benden kurtulmayı bu kadar mı istiyorsun hah dedi🙂şaka biyana tahlil sonucunu almaya zaman yaklaştıkça nedense olumsuz düşünmeye başladım,negatif gibi geliyor,hayırlısı napalım,geçmeyen karnımın ağrısı da öle hissetmeme neden oluyor galiba.
Arkadaşlar hepinize desteğinizden dolayı çok teşşekkür ederim,inanın çok duygulandım önceleri unuttunuz sanıp çok üzülmüştüm ama görüyorum ki doğru arkadaşların olduğu bir sitedeyim hepinizi seviyorum tek tek ismni sayamadığım tüm arkadaşlarıma duyarlılıklarından dolayı teşekkürler
canım benim bizde seni çok seviyoruzzz ve üzüntünü hepimiz paylaşıyoruz hayatımmm biliyorum zorlu bi dönemden geçiyosun ama sabırlı olmakta fayda var canmımmm biz hep seninleyiz .kendini toparlamaya çalış hayatımmm tekrar beklediğin günler bir çırpıda gelicek ve hepimiz burda yine güzel şeylerden bahsedicezzz ve hamileliğimizi paylaşıcaz canımm
smart_girl......................14 temmuz(haber bekliyoruz nerdesin canım???) duygum_06.................15 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı) Yaz esintisi.................13-15 temmuz (haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı) sedus........................17 temmuz yaz günesi.................18 temmuz mavim.......................19 temmuz sergül.......................23 temmuz ecem09.....................24 temmuz Eyşan.......................25 temmuz Aussie Angel.............28 temmuz zuzu........................28 temmuz Menekshe................28-29 temmuz Selzeh.....................31 temmuz Nesli84....................1 Ağustos ela_1982..................1 agustos hazal3......................3 agustos birmur...........................8 ağustos Fatosss....................8-10 Ağustos Nur85......................15 Ağustos
:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra: BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr) yağmurun annesi........18 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
valla süper yaa hadi kızlar inş bu ay hepimizden güzel haberler gelir dua ile.
canım hoşgeldin sen bizim moral depomuz neşe kaynağımızsın biz ve dualarımız herzaman seninle emin ol buna canımıniçi burası gerçekten farklı birbirini görmeden sevgi bağlarını bu kadar kuvvetli tutan başka biyer daha yoktur heralde sizleri seviyorum
canım benim bizde seni çok seviyoruzzz ve üzüntünü hepimiz paylaşıyoruz hayatımmm biliyorum zorlu bi dönemden geçiyosun ama sabırlı olmakta fayda var canmımmm biz hep seninleyiz .kendini toparlamaya çalış hayatımmm tekrar beklediğin günler bir çırpıda gelicek ve hepimiz burda yine güzel şeylerden bahsedicezzz ve hamileliğimizi paylaşıcaz canımm
Ah ah geçermiki fatoş koskoca altı ay🙁 vede karnımın altında daha doğum yapmadan kocaman bir kesik 😕 sezeryanında en nefret ettiğim yanı o canım kasığımıza koca bir kesik atmaları olayıydı ve birgün hamile kalırsam mutlaka normal doğum yapıcam diyordum kendi knedime ama şimdi daha doğurmadan kestiler beni
canım benim yaa dualrımız senle tabi her zamn yanındayız hepimiz birbirimizin mutluluğunda da hüznünde de burdayız çok şükür.tatlım bizde seni çoook seviyoruz senibn o eğlenceli hallerini de inşallah en kısa zamnda ii olucan güzel bayan hadi bekliyoz seni tekrar
Ah ah geçermiki fatoş koskoca altı ay🙁 vede karnımın altında daha doğum yapmadan kocaman bir kesik 😕 sezeryanında en nefret ettiğim yanı o canım kasığımıza koca bir kesik atmaları olayıydı ve birgün hamile kalırsam mutlaka normal doğum yapıcam diyordum kendi knedime ama şimdi daha doğurmadan kestiler beni
canımcım herşerde mutlaka bi hayır var hep böyle düşün hepimizin bi imtihanı var ve seninde böyle geçti atlatıcan inş önemli olan sabırla ve inasnçla bekleyebilmek zaman öyle çabuk geçiyoki su gibi derler yaa aynen öyle bi bakmışsın 6 ayda geçmiş 9 ayda bebişi kucağına gelmiş inş yeterki hayırlısı olsun ve en başta sağlıkla tatlım