korkulacak bişey değilki,çok basit hiç acımıyor.ben 8 tane 75 ml lik vuruldum.ama onu doktor senin ilk muayenendeki yumurtalarına ve kilona göre falan ayarlıyo.iğne sayısıda az yada çok olabilir.o zaten 2 kere muayeneye çağırıyo.yumurtalar istediği büyüklüğe gelmişse başka vurdurmuyo.çatlatma iğnesi vurul şu saatte diyo.sonra 36 saat sonra gidiyosunuz eşinle o sperm veriyo.2 saat yıkama sürüyo.sonra tekrar gidiyosunuz 2 saat sonra uygulama yapıyo 5 dk sürüyo.15 dk yat diyolar ama ben 1 saat yattım.sende biraz fazla yat.şansını arttır bence.bide ben yapmadım ama eve gidince ayaklarını biyere dayayıp biraz daha havada tut.spermler bi süre canlı durabiliyoya orda hala döllememişse bile belki o zaman gider.bide gün aşırı ilişkiye devam et diyor doktor.bence çok mantıklı.o iynelerin etkisi devam ederken tutma şansı çok yüksek.bence değerlendir.ben onuda denemeyedim.eşim yoktu.hemen işe gitme,en azından 3 gün yat.doktor hiç demiyo tabi ama ben hiçbişey yapmadım.test gününe kadar dışarı bile çıkmadım.sadece yemek falan yapdım,annemdeyim annem çalışıyo diye.haa birde en önemlisi tam 1 hafta hiç banyo yapma ve yaparkende ılık suyla yıkan.
moralsizde olma,olanların nasıl oluyor de,tutacak de.