Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy işallah bu ay bebeişlerimiz sıkı sıkı tutunur eşimde sağlam temeli atabilse artık bu adam bi türlü sağlam temel atamıyor ben olsam atmıştım 4 temeli böle dedigimi duysa keser beni şitt aramızda kalsın rabbim sesimizi duyuyor en kısa zamanda verecek ((SABIR YETERKİ))
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım sen daha önce öğrencenn bize önce sen mutlu etçen inşalllahh
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy işallah bu ay bebeişlerimiz sıkı sıkı tutunur eşimde sağlam temeli atabilse artık bu adam bi türlü sağlam temel atamıyor ben olsam atmıştım 4 temeli böle dedigimi duysa keser beni şitt aramızda kalsın rabbim sesimizi duyuyor en kısa zamanda verecek ((SABIR YETERKİ))
hehe aman duymasınn.bugün sabah çalıştık ama uykulu uykulu bi kahkaha tuttu gülmekten zor çalıştık.sabah çok zor ya erkek olsaydım sabah bende tık olmazdı herhaldetutunsun artıkk yoksa hergün hergün alışkanlık olcak halinden çok memnun duş almaktan temizlik ötesi oldum eskiycemm
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım sen daha önce öğrencenn bize önce sen mutlu etçen inşalllahh