bide kızlar bacakları havaya dikmekten başka yöntemler varmı özellikle papatyagül ve hürremim siz başardınız taktiklerede ihtiyacımız var🙂[/QU
ben ilk 3 sene korundum manyak gibi.sonra denemeye başladık 2 sene olmadı meğersem sperm sayısı düşükmüş,test yapmaya ikna ettim kocamı düşük çıkınca ürolojide tedavi oldu evicap ve klomen kullandı.klomeni 1 ay sonra bıraktırdılar evicapa devam etti. 5 milyon spermi bi 3 ayda keçiboynuzu kürününde yardımıyla 26 milyon falan oldu.aşılama yaptırdık işte.tedaviden sonra normal deneseydikte olurmuydu bilmiyorum ama hemen aşılama önerdiler.fındık,kabak çekirdeği,elma,portakal,havuç suyu önemli.çünkü üroloji bilinen en iyi yöntem E ve C vitamini dedi,haberiniz olsun.E vitamini için fındık elma çekirdek kabak ay çekirdeği,bide hap evicap. C vitamini içinde havuç suyu portakal suyu.çok iyi gelecektir,hamile kalabilmek için.keçi boynuzu kürünü mutlaka deneyin,azspermle bile hamile kalınabilir çünkü hareketliliği acayip arttırıyormuş.arkadaşlarımdan profösörerin tavsiye ettiği bile olmuş.