Y yaman-aysenur Yeni Üye Üye 29 Mart 2011 #57.891 ne mutlu size Allah tamamina erdirsin kac aylik ? ne cok soru sordum kusura bakmayin insallah bende bu ay hamile kalirim
ne mutlu size Allah tamamina erdirsin kac aylik ? ne cok soru sordum kusura bakmayin insallah bende bu ay hamile kalirim
H hazan_11 Hamiş Melek Üye 29 Mart 2011 #57.895 yaman-aysenur' Alıntı: ne mutlu size Allah tamamina erdirsin kac aylik ? ne cok soru sordum kusura bakmayin insallah bende bu ay hamile kalirim Genişletmek için tıkla ... Saol cnm inşallah 9 ay adet olmazsın benim daha yeni 7 haftalık
yaman-aysenur' Alıntı: ne mutlu size Allah tamamina erdirsin kac aylik ? ne cok soru sordum kusura bakmayin insallah bende bu ay hamile kalirim Genişletmek için tıkla ... Saol cnm inşallah 9 ay adet olmazsın benim daha yeni 7 haftalık
K koza Hamiş Melek 29 Mart 2011 #57.897 Yeni arkadaşlar hoş geldiniz. LAlezar hadi artık yanıt bekliyoruz🙂
K koza Hamiş Melek 29 Mart 2011 #57.898 Hazan 11 hamilelerin duası kabul olurmuş, dua et bizler için de.
Y yaman-aysenur Yeni Üye Üye 29 Mart 2011 #57.899 herkese cok selamlar insallah hepimiz hamile kaliriz hicde kolay degilmis bu hamilelik olayi ben eskiden isteyince hemen olucak zannederdim
herkese cok selamlar insallah hepimiz hamile kaliriz hicde kolay degilmis bu hamilelik olayi ben eskiden isteyince hemen olucak zannederdim
Y yaman-aysenur Yeni Üye Üye 29 Mart 2011 #57.900 1 nisanda adet olmam gerekiyor acaba simdi test yapsam bisey cikarmi sizler tecrübelisiniz ne dersiniz
1 nisanda adet olmam gerekiyor acaba simdi test yapsam bisey cikarmi sizler tecrübelisiniz ne dersiniz