yeni ay yeni umut demek tabiki ....ama bir defa korunmadık 9 aydır bebek olsun diye degil bi kaç defa korunmadık nasıl olsa hamile kalmadım diye her defasında korunma ihtiyacı duymadık..onca zaman hamile kalmamak normalmi bilmiyorum ki..ben biraz olgun bi yaşta evlendiğim için belkide olmaz bebegim diye düşünmeye başladım🙁 31 de evlendim 32 oldum şimdi ...eşim benden 3 yaş küçük ve evlenmeden önce etraftan yorumlar aldık bebek işiniz zor yaş ilerleyince olmuyo falan filan gibi..sabahtan beri onlar geliyor aklıma ve moralim çok bozuk
canım bende 35 yasındayım bizde 5 aydır korunmuyoruz ama bizim de olmadı maalesef henuz. Yani anlayacagın seninle durumumuz arasında çok fark yok. Deniyoruz olmayınca üzülüyorum aglıyorum sonra atıyorum üstümden moralsızlıgı yenıden denıyoruz.
Doktora gittin mi sen peki? ben gittim 2 ay daha deneyın olmazsa yenıden goruselım dedı şimdi doktorun dedıgı gıbı 2 ay daha deneyecegiz. 35 yas ve ustu oldugunda 6 ay daha genç yaslarda isen 1 yıl bekleyın dıyor doktorlar.
Rabbim bizim de dualarımızı kabul eder inşallah