Herkeze teşekkür edrim teselliler için ama insan yinede işte neyse inşallah hepimiz için allahım hayırlı haberleri alacağımız günleri gözyaşlarıyla saydırma bize tez zamanda olsun yavrularımız neolur...Allahım sen büyüksün hep hayırlısıysa olsun diye dua ettim demek hayırlı değilmiş bu ay hepinizi öpüyorum ii geceler.yeni ay yeni umutlar inşallah yada bu ay hayırlı haberler sizlerden inşallah ...
Herkeze teşekkür edrim teselliler için ama insan yinede işte neyse inşallah hepimiz için allahım hayırlı haberleri alacağımız günleri gözyaşlarıyla saydırma bize tez zamanda olsun yavrularımız neolur...Allahım sen büyüksün hep hayırlısıysa olsun diye dua ettim demek hayırlı değilmiş bu ay hepinizi öpüyorum ii geceler.yeni ay yeni umutlar inşallah yada bu ay hayırlı haberler sizlerden inşallah ...
arkadaşlar eşim testi getirdi yaptık tek çizgi bebek yok çok ama çok üzüldüm 6 gün sonrada kırmızı muhtemelen artık öbür aya yeni umut bakalım kaç ay böyle gidecek🙁
çok teşekkür ederim yasemin,aşılama yaptırdıktan sonra yazacağım nasıl geçtiğini.ve sonra tutup tutmadığını.çünkü yaptırmayı düşününlere moral olsun diye.ilk denemede şans düşük..her 4 kadından birinde tutuyomuş.ihtimal %25 çok az.ama napim denemeye değer.
walla ben şahidim 3 hamileliğinde de ilk seferde hamile kaldı. 1 yılda 3 hamilelik. Doktorlar bekle demişti ama o iyiyimdedi, ne fizyolojisini ne psikolojisini bozdu. Azmeden işte yolu aşıyor, bebeğini aldı kucağına, hadi inşallah senin de güzel haberlerini alıcaz burdan
kızlar konuşmalarınızı takip ettim hepimiz bir umut bekliyoruz işte papatyacım saol bilgin için canım haberlerini belirtilerini yaz bize aşılamadan sonra inş. tutar canım. benim kanamam oluyo ama ilk defa bukadar az yani yok sayılır doktorumla grştüm yani anlayacağınız gebelik yok yine🙁 teste zaten negatif çıktı umutlandıydım ya neyse bakalım tam anlamıyla adt olunca 3. günü gidicem doktora klomene başlıcam nisan ayında bakalım o bana etki edicekmi? inş ederde nisan ayı hamişlerinden oluruz kızlar ya mart bize kapıdan baktırdı valla tık yok kimsede baksanıza üzülüyorum böle oluncada 🙁 hayırlısı tam anlamıyla nisan ayı ilkbahar ayı değilmi? inş ozaman yüzümüz gelerde yaz tatilini şöle misler gibi hamiş olarak geçiririz 😀 karnımız büyümüş bebeğimiz içimizde sağlıklıca yatarken bizlerde bol bol dinleniriz off off dertliyim doslarım derliyim dertli 😀 ayyyyhhhh
nihayet bu sabah test yaptım ancak hamiş degilim kızlar ..aslında çok istedigim söylenemezdi ancak nedense çok üzüldüm ağlangaç ağlangaç geldim işe.. sanırım en kötüsü eşiminde hamile oldugum konusuna konsantre olmasını takiben olumsuz cevap vermekti....demekki bende çok istiyormuşum ki bu kadar üzüldüm
ay oolamaz ya... çok üzgünüm çok mutsuzum ..bi kişinin en büyük serveti umuduymuş meger umudu kırılınca dünyası yıkılıyor ya hiç olmazsa o zaman ne yaparım 🙁🙁
kızlar konuşmalarınızı takip ettim hepimiz bir umut bekliyoruz işte papatyacım saol bilgin için canım haberlerini belirtilerini yaz bize aşılamadan sonra inş. tutar canım. benim kanamam oluyo ama ilk defa bukadar az yani yok sayılır doktorumla grştüm yani anlayacağınız gebelik yok yine🙁 teste zaten negatif çıktı umutlandıydım ya neyse bakalım tam anlamıyla adt olunca 3. günü gidicem doktora klomene başlıcam nisan ayında bakalım o bana etki edicekmi? inş ederde nisan ayı hamişlerinden oluruz kızlar ya mart bize kapıdan baktırdı valla tık yok kimsede baksanıza üzülüyorum böle oluncada 🙁 hayırlısı tam anlamıyla nisan ayı ilkbahar ayı değilmi? inş ozaman yüzümüz gelerde yaz tatilini şöle misler gibi hamiş olarak geçiririz 😀 karnımız büyümüş bebeğimiz içimizde sağlıklıca yatarken bizlerde bol bol dinleniriz off off dertliyim doslarım derliyim dertli 😀 ayyyyhhhh
esinimmmm olsun canım bu ay olmazsa diğerinde, umudumuzu kaybetmek yok. toparlanıp devam edecegız yola. Bende beklıyorum kaç aydır canım , günün birinde olacak inşallah canım.
ay oolamaz ya... çok üzgünüm çok mutsuzum ..bi kişinin en büyük serveti umuduymuş meger umudu kırılınca dünyası yıkılıyor ya hiç olmazsa o zaman ne yaparım 🙁🙁
yeni ay yeni umut demek tabiki ....ama bir defa korunmadık 9 aydır bebek olsun diye degil bi kaç defa korunmadık nasıl olsa hamile kalmadım diye her defasında korunma ihtiyacı duymadık..onca zaman hamile kalmamak normalmi bilmiyorum ki..ben biraz olgun bi yaşta evlendiğim için belkide olmaz bebegim diye düşünmeye başladım🙁 31 de evlendim 32 oldum şimdi ...eşim benden 3 yaş küçük ve evlenmeden önce etraftan yorumlar aldık bebek işiniz zor yaş ilerleyince olmuyo falan filan gibi..sabahtan beri onlar geliyor aklıma ve moralim çok bozuk