Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

mrb öncelikle yorumunuz için tşk ederim..
doktora gitmeyi bende istiyorum ancak işyerimde yalnızım geçen aydan beri... bırakıp bir yere gidemiyorum cuma günü gelecekler inşallah bende doktorumdan randevu alıp gidecegim..ayrıca bu akşamda test alacagım son bi defa..

dün kahverengi bir akıntı oldu sonra akşam çok çok az bi kan geldi acaba yine 1-2 günlük bir adet durumumu yaşayacagım yoksa buda bir hamilelik belirtisimidir bilmiyorum ... test ve doktor randevumdan sonra belli olacak

doktorunda ilk sorduğu guatır ve kızamık oldu bana guatır varsa tedavi olduktan sonra gebeliği öneriyolarmış ama sanmam guatr olacağını benimde annem guatr ama bende çıkmadı aç karnına bir test alıyolar çok için içini kemiriyorsa bencede hemen test yaptır. bizede haber ver ama için rahat olsun
Ya kızlar benim annemde guatr var ve troid olup olmadığımız nasıl anlaşılıyor, siz yazınca aklıma geldi. acaba bende de var mıdır? belirtisi olur mu? Ben hormonlarıma baktırmadım çünkü hala

selam MELEKLER
arkadaşlar dün tam 3 tane test yaptım üçündede silik pozitif çıktı reglime daha 6 gün var sizce hamilemiyimdir allahım neolur öyle olsun bana cvp yazınn
HÜRREMCİGİM. HAMİLELİGİN İLK BAŞLARINDA. SİLİK ÇIKABİLİRMİŞ. İNŞALLAH HAMİŞSİNDİR SENİN ADINA ÇOK HEYECANLANDIM. BELİRTİLER VAR MI?

cumartesi günü yetişemedim eczaneye kapanmıştı bu akşam kesinlikle alıp yarın olumlu olumsuz paylaşacagım tşk ederim🙂
İNŞALLAH CANIM BÜTÜN DUALARIM SİZİNLE.
ALLAH KALBİNİZE GÖRE VERSİN....

Geçen hafta adetin 2.günü ilk yumurta muayenesi ve ilk iğneyle tedavi başladı.bugün 6.günü yumurtalar kontrol edildi büyümesi için 3, 4 gün daha var.perşembe veya cuma çatlatma iğnesi vurulacak 36 saat sonra gidip aşılama yaptıracağım.600 lira uygulama ücreti verdim.460 lirada ilaç masrafı ve hergün göbekten yapılan iyne için hasteneye gidip geliyorum.inşallah olur.buradan gelişmeleri size yazacağım.ayrıca soru sorabilirsiniz.o kadar araştırma yaptımki artık herşeyi biliyorum.rapor nasıl çıkartılır.kaç aşılamadan sonra tüp bebek raporu verilir.ve aşılamadan önce yapılan testler filmler...sperm sayısı kaç olmalı..

papatyacım anladığım kadarıyla bayadan beri uğraşıyosunuz ve gebelik oluşmuyo analaşılan .... canım ya kaç aşamadan sonra tüp bebek teshişi konuluyo gerçekten biliyosan ve galiba sen bire bir yaşamısın bana anlatırmısın canım .....

hurremimm eğer silik de olsa pozitifse ilk 5 dakika içinde %90 hamişsindir. ben 5 defa gebe kaldım. ömrüm o testlerle geçti.idrarda pozitif çıkması silik de olsa hamiş değilsen çok zor. hadi güzel haberlerini bekliyoruz. bu ararda özel hastanelerde kanda beta hcg yaptırırsan 1 saatte sonuç çıkıyor. ben burada 12.5 tl ye yaptırıyorum. kadın doğuma görünmeden acilden giriş yapıp ücretini ödüyorum. adetin günü gelmese de sonuç verir idrarla falan uğğraşma derim canım. allah yardımcın olsun

arkadaşlar ben yukarıda da yazdım ve hep dikkatinizi buna çekmek istedim troid bebek yapmaya tabiyki engel değil fakat böyle bir sorun varsa eğer mutlaka tedavi edilmeli yani uzun süredir bebeğiniz olmuyorsa mutlaka troidinize de baktırmlısınız ve gerekirse tedavi edilmelisiniz. çünkü benim başıma geldi 9 ay bebek istememize rağmen olmadı tahlil yaptırdığımda hipotiroid olduğumu öğrendim ve şu an tedaviye başladık. yani doktorlar geniş tetkiklere başladığımz zamna sırayla hepsini yaptırıyorlar. benim öncelikle ilaç troid için ilaç tedavisine başlandı sonra ultrasyon takibi eşimle olan kısıma yani spermiyorgram bu da çok önemli bakıldı sonra rahim filmi çekildi ve bu ay bekliyoruz bakalım arkadaşlar dua edin hayırlısıyla çift çizgimizi görelim hepimiz inşallah. bu rahim filmini de hep korkuttular internetten yok ayılıp bayılanlar asla korkmayın eğer öyle bir durum sizin için gerekirse çok kolay arkadaşlar ama yerine bağlı.