Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

valla selzehcim yazdıklarını okudum da geçen ay gerçekten hamilelik belirtileri yaşamışsın,benim yaşadıklarıma da çok benziyor,benimki de mi psikolojik acaba cnm🙂olabilir,bu seçeneği aklımdan hiç çıkarmıyorum zaten,ama bu ay gerçekten normal değildim,yumurtlama dönemi olarak hesapladığım tarihten sonra bir hafta falan o kadar rahatsızdım ki denemelere devam bile edemedik,çok deneme de yapamadık o yüzden neyse hayırlısı bakalım ama bu ay olmazsa gelecek aylar hiç regli tarihini bekleme olaylarına falan girmeyeceğim,böyle çok stresli oluyor kendi akışına bırakacağım.

bende hesaplıyorum kendım benım dedıgım gıbı oluyo canım o yuzden hesaplayıcılara dıkkat etmeme gerek bende bu ay adetımın bıtınce 1 gün arayla gırdım yumurtlama dönemımde her gün olmasna dıkkat edıyorum bakalım olcakmı

hosgeldın canım bencede dedıklerın katılıyorum 1 gün olcak 1 gün olmucak dıye sartlanıyoruz hiç güzel olmuyor oluruna bırakmak gerek bence yumurtlama zamanı her gün olabılır 1 günde bır olur kısının kendııne kalmıs o yanı eskıden sankı erkekler eslerıne 1 gün olucak 1 gün olmucak mı dıyodukı yoktu böyle bırsey ama hepsı dogurdu masallah ınsallah benımde bu ay tutar

canım bellı olmaz ama bendekı belırtıler hamıle olmadıgımı gösterıyormus fakat ben hamıle olabılırım zannetmısım sen hamıle olabılırsın belırtıler herkeste farklı benım arkadasımın adetını 10 gün geçtı hamıle oldugunu ögrendı hiç belırtısı yoktu belırtıler yenı yenı basladı bellı olmuyor yanı sen umutsuzluluga kapılma tatlım

kızlar ben çıkıyorum pazara gıdıp gelıcem sonra gırerım yıne yazısırız sizler yazmak ıstersenız bana yazın gelınce okurum ben merak etmeyın görüşürüz by