yoncax
Hamiş Melek
işin ilginç tarafı biliyormusun ben hiç kasık ağrısı çekmem yada adet belirtilerim çok olmaz,göğüs filan hiş şişmez yani .taa 20 li yaşların başında böyle adet belirtilerim vardı ama şu an yok.geçen ay yumurtlama gününden itibaren ve beraberlikten sonrada devam eden inanılmaz kasık bel ağrılarım oldu inanamadım.hatta o zaman işte erken gebelik belirtileri mi ki acaba diye bu siteyi keşfettimbirtürlü geçmiyordu.allahtan o ara doktora gidecektik ve doktora sorduğumda bana tebessüm edip hadi bakalım hayırlısı dedi.hatta ilişkiden sonrada devam ediyormu diye sordu ve evet demiştim.dr. hamile olabileceğimi,çünkü bu belirtilerin beraberlik varkende devam edebileceğini söylemişt.biraz şaşırmış ama ihtimal vermemiştim.nitekim adet oldum.ve bu ay yumurtlama dönemindeyim ve bu ay çalışmalar olmadığındanmıdır nedır sadece yumurtlama günü kasıklarım ağrıdı sonra geçti eminim geçen ay belki biz yarım bırakmasaydık yada başka bir sebebten bişeyler olacaktı.yani eğer sende de böyle olduysa kesin geçen ay bişeyler olmak üzereydi ve olamadı.bu bence 1- 2 denemeden sonra olacağa benziyor biz öyle yorduk eşimle🙂hadı ya ben yüzde 25 bılıyodum yüzde 3 se normal yanı ınsanların kısa sürede kalamaması o zaman ben geçen ay ne üzldüm agladım çok hazırlamısım kendımı hamıleyımdır dıye ama degıldım çok kötü oldum kaptırmamak gerek hep belırtı sayıyordum bu ay tamtersı hıçbırsey yok zaten