slm kızlar sayfaları okuyorum okuyorum bitmiyor çoğu kişi muradına ermiş hep merakla okuyorum acaba hamile kalabilmişmi diye işte bu ay var bişeyler deyip hüsrana uğrayanada üzülüyorum hem de çooook üzülüyorum cünkü aynı şeyleri yaşıyorum canım çooook sıkılıyor içimi dökmek istiyorum kimseye anlatamıyorum en yakınlarıma bile ya rahatlıyamıyorum yoruldum artık çocuk varmı çocuk düşünmüyormusun demelerinden kendimi bomboş kurumuş bir ağaç gibi hissediyorum yok yok olmuyor ne yapmalıyım? kaderim değiştiremem çay istiyorum hemen koyayım içeyim olmuyor bu benim elimde olan bişey değil nasıl anlatmalıyım bunu cahil insanlara üzgünüm çok üzgünüm içimde yaşıyorum. Piskolojim moralim iyice bozuldu bu ay bom boşum hamile ya da adet olacağıma dair hiç bir belirti yok bir kaç gün önce test aldım şimdi ise adetime bugünle birlikte 5 yada 6 gün var tabi dayanamadım test battı bana yaptımmmm tabikide negatif ve bunu bilebile yaptım işte belki mucize olur.Ben iyice bozmuşum kafayı ya ve benim gibi olan çok arkadaşım vardır çok çok zor günler geçiriyoruz Allah yardımcımız olsun....... 🙂