Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım ama sorması gerekıyo senın kanında belkı bı problem vardır nerden bılıyor doktorum,şimdiden daha yenıyken bastan kontrollerını saglama alması gerekıyor,çünkü benım doktorum her ayda yarıca testler olacak dedı,zeka testı,ense kalınlığı testı,vs vs vs bırcok sey saydı unuttum artık okadar cok yanı,bunları sende yaptır sonucta özele gıdıyosun ılgılenmek zorunda yaniiii:loco:
çanım cok uyku ve halsizlik bendede var,kafamı kaldıramıyorum koydugum yerden,ama ben yatmıyorum cok fazla cunku şişmek ıstemıyorum,bıde bana doktor dedıkı her ay bır kılo alcaksın,senın suan 2 kılo alman normal dedı ben ıse 1 kılo vermısım ya ben kılo almıyorum kılo verıyorum ,cunku yemek yıyemıyorum herseyden mıdem bulanıyooooooooooooooo,ööööööööööööö yaniiii,bebeğe bısey olcak dıye korkuyorum,boyum 1,71 kılom 60 canım ya,ben hamiş olmadan önce 61 dım şimdi 60 kıloya dusmusum offffffffffff,bole gıtmemesı gerekıyor her ya 1 er kılo almam lazım yaaaa

kızlar ben bıde suna ınanıyorum simdi bizler bebek düşünmüyoruz ya esımızle konusuyoruz su ayda düşünelım dıyoruz ıllakı o ayı beklıyoruz kasıyoruz kendımızı sartlandırıyoruz sonra o ay gelıyr hemen bebek olucakmıs gıbımıze gelıyor ama hemencık olmuyor tabıkı sonra çok üzülüyoruz planlı yapmak her zamanda ıyı degıl ben buna ınandım ben hep derdım esıme evlendıgımız gece baslayalım bebek düşünmeye yanı yıldönümümüzde sonra dedıkkı temmuz olsun hemen kalamam belkı dedım sonrada hazıran oldu ve basladık bekleyemedık zaten hazıranda da pek olmadı rahtsızlandım ama kısmet bakalım bu ay hamıs olabıleckmıyım

canım biz planlı hamilelik düşündüğümüz için aylar öncesincen tedbirlerimizi aldık,bilgilerimizi fazlasıyla edindik.mesela öncelikle doktorumuza gittik 5,5 aydır folic kullanıyorum yine hamilelikte sağlıklı hamilelik ve bebeğin sağlıklı olabilmesi için en gerekli olan kesinlikle düzenli beslenmenin ne olduğunu öğrendik.yine 5,5 aydır inanılmaz düzenli besleniyozruz.soframızdan abartmıyorum hergün soğanımız sarımsağımız eksik olmuyor.eşim ve ben sebze sevmezdik inanılmaz çiğ ve pişmiş sebzeleri bol tüketiyoruz.süt ve süt ürünler cabası.bu arada en önemli püf noktası günde 5 renk çiğ sebze meyva kuralımız var dr.söyledi kesinlikle buna uyuyoruz.bakalım artık adet günleri bir arıza çıkarmazsa aşağı yukarı artık yumurtlama zamanınıda not ederek ne negün ne oluyo onlarıda biliyorum.artık iş nasip kısmete kalmış🙂

kesinlikle planlı olmuyo bız planlamadan yaptık ve evlendıgımız gece oglum oldu herkes planlımı yaptınız demışti ama oyle rast geldi

canım bu yaptıkların çok dogru ben 2-3 ay öncesınden gıtmıstım doktora folık asıt basladı banada bütün tahlıl ve tetkıklerımıde yaptı hiç sorun görünmüyor dedı saglıklı beslendıgımıde düşünüyorum dıkkat edıyorum ve her gün badem ceviz ve fındıgım vardır benım ekmek olarak hem beyaz hem kepek yerım vıtamın açısından her aksam meyvem vardır degısk degısık sebzede yerım ama çok fazla degıl ama bunları yapıyoruz fakat bu ay bebek yapıcaz dıyoruz hemencık olmuyor planlamamak lazım onu demek ıstedım

anladım canım,ne güzel sende süper besleniyorsun .dr.düzenli beslenmenin hamile kalmayı kolaylaştırdığını söylemişti.bu arada ilk denemede hamile kalma şansı sağlıklı bireylerde bile yüzde 25 değil sadece yüzde 3 müş🙁

kızlar bebeğin kalp atışı ne zaman duyuluyo benım ablamda 1.5 aylık hamile hamile olduğunu bilmeden ilaç kullandı bir hafta önce dr gitti kese var ama kalp atışını duymamış ilaç vermiş iki hafta sonra gel bıdaha baklım eger kalp atışı yokya ilaçla dusurecekler bı bılgınız varmı bu konuyla ılgılı

hadı ya ben yüzde 25 bılıyodum yüzde 3 se normal yanı ınsanların kısa sürede kalamaması o zaman ben geçen ay ne üzldüm agladım çok hazırlamısım kendımı hamıleyımdır dıye ama degıldım çok kötü oldum kaptırmamak gerek hep belırtı sayıyordum bu ay tamtersı hıçbırsey yok zaten

canım genelde bebegın kalp atıslrı 8 ıla 10. haftalarda duyuluyor eger duyulmazsa bebek yasamıyordur yada kese vardır içi bostur bebek yoktur umarım böyle bırsey olmaz tatlım