Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

harbıımı fıstıgım yaaaaaaa bende cok tırsıyorum basım dönuyo ,ayağa kalkamıyorum cok kotu oluyorum kanda tutuyo bıde, Allah yardımcım olsun ne dıyım artık

bugun desene acılışı yaptık,devamı gelecek oy oy oy 🙂

gül güzeli cnm sen kan tesitini 3 haftalıkken mi yaptırdın,yani adetinin günü gelmemişti di mi,peki değerin ne çıkmıştı
canım ben ilk kan testinde sonucu yarın alırsan ne kadarlık olduğunu söyleriz dedi ama sadece negatif mi pozitifmi öğrenmek istiyosan hemen alırsın bende sabırsızım ya sadece sonuca bakıcam zaten varsa dr kontrolüne başlarım dedim sonuç pozitifti benim ortalama 3 haftalık falan değerim 300 küsürlerdeydi kese görünmedi

kızlar nette geziyorum da kan testinde de hemen belli olmayabiliyor falan diyorlar kafam karıştı
ya benım 3 haftalık hamiştim testte yarım saaat sonra sılık cızgı cıkmıstı,doğrulık payı cok dusuk oluyo bazen yaaaa,ve testin arkasında 10 dak kadar beklenmesı gerektıgını ve daha sonrasında cıkan bılgının yanlıs olcagını soyluyodu benım kı yarım saat sonra sılık cıkmıstı

aslında şöyle;11 ayın 8 ayı hapla korunduk ve bu esnada adetlerim daha önce olduğu gibi düzenliydi.yani 27-28-29 günde kesin olurdum.ne zaman hapı bıraktım ilk 2 ay şaştı ilk ay 34, 2. ay 36.günde oldum nihayet 3. ay yani denememizi yaptığımız ay birdenbire 28.günde geldi.çok şaşırdım eğer bu düzeldi anlamına geliyorsa yine ben 27-28-en geç 29.günler adet olacağım🙂

bana bişey sormadı işte 3 aylık derken karnım şiş ya onun için dedim ben sürekli kabız oluyorum bi ara çok süt içtim onlarında şişkinliği var sanırım bende bide ben çok halsiz kalıyorum çok uyku yapıyo ondanda hantallaştım

hapı bırakman ıyı olmus canım hapı bırakınca hormonlar degııyor bır anda ondan olmustur canım suanda takıp et bakalım kaç günde bır olacaksın ona göre agustosda bebek düşünücen ya daha bılılnçlı olursun ben 26 günde bır oluyorum bakalım bu ay neler olacak içimdekı his hamıle olmucaksn dıyor ama kısmet Allah bılır tabıkı