Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Cevap: Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Selam Merycim,
Neden olmadığı iğle ilgili tahlil falan bişeyu istemedi mi doktor? Bir ay uzun bi süre beklemek için di mi? Başka bi doktora falan daha görünsen?

hEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM BEN YA..hadi bakalım Allahın izniyle girdik yeni ayımıza inş en güzel haberlerlerle mutlu oluruz. kızıl hoş geldin canım.. chatlak hadi güzel haberler ver canım....

dualarım sizinle.. cumanız mübarek olsun...

caspercım hayırlı olsun... inş. çok güzel bir hamilelik geçirirsin... bizide duada unutma canım..

Merhaba Guldunyam, Meryim, Logicaldream, ve diğer tüm arkadaşlara güzel bir gün diliyorum.

Mery, logicaldream haklı bence, neden sadece bekle dedi acaba doktor, bakılması gereken birşeyler yok mu? Merak ettim ben de.

Bu arada aramıza hoşgeldin Babyboy, kendinden biraz bahsetmek ister misin bize? Ne kadar süredir evlisin, ne zaman bebeğe karar verdin, yeni mi deneyeceksiniz yoksa bir süredir olmuyor mu gibi 🙂

Umarım herşey gönlünüze göre olur. Sevgilerimle...

merhaba bilge gokçen ben 3 yıllık evliyim 3 ay oluyor korunmayı bırakalı bende takvim yontemiyle yumurtlama günlerimi hesaplıyorum ama ne yazıkki bu güne kadar sonuç alamadım ben kıbrıslıyım sitede dolaşırken buraya rastladım ve hoşuma gitti

Aramıza tekrar hoşgeldin Babyboy. Henüz yeni başlamışsınız canım, hiç canını sıkma ve kafana takma, hemen olacak diye birşey yok. Eşinin ve senin belirli bir probleminiz yoksa teşhis edilen, zamanı mutlaka gelecektir.

Sürekli bebeğim olacak mı, niye olmuyor, olsun artık diye düşünmek, muhtemel cinsel ilişkilerde bunu kafaya takmak vücutta stres yaratır, bu stres hem yumurtanın durumunu, hem hormonları hem de bu sürecin her ayrıntısını olumsuz yönde etkiler. Bu nedenle hamile kalmak isteyen kadınların bu konuda rahat ve sabırlı olmaları elzem bir nokta.

Kafana takılanlar hakkında Gebelik bölümünde yüzlerce konu bulabilirsin, paylaşmak istediklerini bizimle paylaşabilirsin. Herşeyin ötesinde minik meleğine biran önce kavuşmanı diliyorum, Allah hayırlı evlatlar nasip etsin ve seni çok bekletmesin.

Sevgilerimle...