Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hayırlı olsun cnm sneinde buarada çok şükür nasip etmiş Rabbim meleğini.bnm bi belirtim yok işte moralimde ona bozuluyo ama çok erken diyorum sonrada ne biliim yaaa hayırlısı demekten başka bişi yok sağlık olsun da yeterkii bebeişlerde gelir inşş buarada ovulasyonda sonradan hep çizgi görüyodun sen cnm ya o çizgiler silikmiydi yoksa gayet koymuydu sonradan gördüklerin benmde hep silik çıkıyo bi türlü tam kaybolmadı o ikinci çizgi
saol bitanem cok tskler ben adetime 4 gün kala doktora gittim bugün yani bana yumurtlamissin vee yuvarlak kocaman sinir olusmus bebeim gözükmedi daha ama bakalim yine ben adetimi bekliyorum gecsin daha rahatliycam ozaman bebisimde kendini göstericek ins.. cnm ben ovulasyon testini 2 güny aptigimda gayet net iki cizgiyi yakalamistim sonra ki 2 günde iki silik görmüstüm ins hamissindir cnm

evt cnm okudum tatlım yaa ne biliim bugün bi tahaf oldum öyel birden olumsuzluklar girdi içime canım sıkıldı şimdi daha iim cnm saollasınn yaa.aslında zaten çok erken belirtiler birazda psikolojik bence belirti aramak istemiyorum ama napiim işte.cnm sen preseed yada ovulasyon kullnamışmıydın karıştırıyomuyum ben acaba nasıl gidiyo tatlım hamişlik anlatsana neler hissediyosunn neler yaşadın ayyy heyecanlandımm yaa😀

canim ben preseed yada ovulasyon testi kullanmadim sadece rahim filmi cektirdim bu ay okadar bide benim esim gecen ay anzer balı yemisti hergun. He bide bende lalezar gibi allahin ismi olan "ya varis" ismini okudum aklima geldikce. Iliskiye girmeden once rabbimden hergun hayirli bi evlat vernesi icin dua ettim ayetel kursi okudum bence rahat olmak ve gorevimizi yerine getirdikten sonra olacaklari rabbime birakmak en hayirlisi canim

hayırlı olsun cnm sneinde buarada çok şükür nasip etmiş Rabbim meleğini.bnm bi belirtim yok bekliyorum sadece hayırlısı artık
nur cnm sana bendeki olan belirtileri diyim ben 15 gün öncesinden kasiklarimda ignelenmeler basladi cok uyuklamalarim oluyordu ve sürekli gögüslerim agriyordu

canim ben preseed yada ovulasyon testi kullanmadim sadece rahim filmi cektirdim bu ay okadar bide benim esim gecen ay anzer balı yemisti hergun. He bide bende lalezar gibi allahin ismi olan "ya varis" ismini okudum aklima geldikce. Iliskiye girmeden once rabbimden hergun hayirli bi evlat vernesi icin dua ettim ayetel kursi okudum bence rahat olmak ve gorevimizi yerine getirdikten sonra olacaklari rabbime birakmak en hayirlisi canim
kesinlikle öyle cnm dedikerline katılıyorum bende hergün okuyorum dua ediyorum tabiki hayırlısı olsun duamız bu yönde bekelmek ve sabretmek en güzel şey yapabileceğimiz kısmetse oluyo cnm yaa

neyse hocakalin benim fena uykum geldi nurcum üzülme bitanem ins allah en yakin zamanda sanada vericektir insallah rabbime giden dular herzaman kabul olur buna inan allah büyüktür

Geri