Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn

yaa doktor 15 gün sonra test dedi ama ben 12. gün test yapsam nolur? belli olur mu acep?
dr kızar diye soramadım.
12 mayıs bizim evlilik yıldönümü de...

canımmm acele etme, doktorun sözünü dinle. çünkü belli olmayabilir bu sefer de canın sıkılır. lütfen bekle, 12 gün bekleyip 3 gün daha mı bekleyemeyeceksin?
ayyyyyy canımmmmm ne güzel bir günnnnn inşallah size uğur getirir.

çıkıyorummm,servis saatiiiiiiiiii

güle güle görüşürüz canımmmmm hoşçakal

hamilelik

ya ben 8 aylik evliiyim bu sure esimden ayriydik simdi 3 aydir baraberz korunmuyoruzda ama bi turlu olmadi neyapmaliyiz acaba doktara gitmelimiyiz ve ya erkenmi bi cv veririeniz cok ii olur tesekurler

ınsallah canım tabı hamıle kalınca bıtmıyokı sıkıntılar.....allahım saglıklı bır gebelık gecırmenı nasıp etsın ınsallah sonrada saglıkla sorunsuz kucagına almayı ınsallahhhh

benim görümcem (sanırım 4. ay falandı) bir pantalon aldı ve onunla hamileliğini tamamladı.
çok ta masrafa gerek yok aslında. şimdi ki kıyafetler çok pratik ve ekonomik gördüğüm kadarıyla.

tabi yaaaa beklersin tabiki 🙂
anladım canım inanki çok güzel bir sürpriz olacak ama günü geçsin ne olacak yeter ki gelsin bebişinnnnn.
evet bak sonuç pozitif çıkar sonra da birşey yoksa inan çok üzülürsün. öyle olması da seni gerçekten çok üzer. inşallah gelmiştir meleğin canım

mrs.m hava nasıl orda canım?gercı guzel demıstın ama aksam serın olur...cok özledım valla hazıranda gelıcem ınsallah ama en fazla 2 gun kalırım

canım hava çok güzel... tabi akşamları serin daha. inşallah gel gel canımmm kısmetse belki görüşürüz

benim görümcem (sanırım 4. ay falandı) bir pantalon aldı ve onunla hamileliğini tamamladı.
çok ta masrafa gerek yok aslında. şimdi ki kıyafetler çok pratik ve ekonomik gördüğüm kadarıyla.
cok şıklar ama yanı hamılelık almama konusnda bende kararlıyım hanı olurda bı ozel gun olur ozaman şık bısey olabılır ama hos pantolonlar ve bluzlar var spor hemde bayılıyorum valla gordukce🙂