Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

mrs hoşgeldiniz nasılsınız canım? :ehi: selzehle görüşüyormusunuz siz msn de yok bir 10 gün falan oldu girmedi merak ettik sana bir sorayım dedim canım...:humble:

hoşbulduk canım iyiyim sağol.... ya selzehi ben de inanılmaz merak ediyorum hatta msn de bakıyorum ama yokkkkk 🙁(( inşallah herşey yolundadır. telefonu da yok malesef.

selam canım nasılsın?bebısımız nasıl bugun basladın degılmı işe?nasıl gectı ılk gunun cocuklar yordu mu sızı soyle bakalım?

iyiyim canım sağol sen nasılsın? bebiş iyi çok şükür... evet bugün okula başladım, çok şükür iyiydi ama havalar ısındı ya çocukları sınıfta tutabilene aşk olsun 🙂 uğraşıyorum mecburen.

hoşbulduk canım iyiyim sağol.... ya selzehi ben de inanılmaz merak ediyorum hatta msn de bakıyorum ama yokkkkk 🙁(( inşallah herşey yolundadır. telefonu da yok malesef.

iyiyim canım sağol sen nasılsın? bebiş iyi çok şükür... evet bugün okula başladım, çok şükür iyiydi ama havalar ısındı ya çocukları sınıfta tutabilene aşk olsun 🙂 uğraşıyorum mecburen.
ıyıyım bende canım sagol...aman ıyı olun canım.az kaldı tatıle okul bıtınce rahat olursun tatlım...

ben doktora gittim ama bebein olan kese olusmus dedi adetime 4 gün var bi adetin gecsin test yap yinede sen cikar dedi kizlar bakalim hayirlisi ama rahimdeki su olusmus yani kesesi ben gördüm gösterdi yuvarlak bebek olsa bile görünmez dedi doktor cok erken dedi kizlar öyle iste

Geri