Bbelki yalnış hissediyorum yeni olduğum içindir belki ama sanki beni kabullenemediniz gibi birbirinizle muhammebbetiniz o kadar güzelki ben yeniyim dün bir bugünikihemen ne bekliyorum dimi...Ben sevdiğimi çabuk severim sevmedimmide sevmem kendim gibi düşünüyorum galiba herkesi
yoo sergül bence burdaki güzel yürekli hiçbir arkadaşın öyle bir düşüncesi yoktur.hayırlısı cnm,eğer sabredemiyorsan git tabi,inş bebişinin hayırlı haberini alırsın,ben de yarın dayanamam belki idrar ve kan testi yaparım,bu seferkini duygunun dediği gibi sabah yapacam.
Ben sabahı bekleyemedim ilaç kullanıcam o yüzden dahada sabırsızım bu ay duygularım karmakarışık bakmayın bana inşallah seninde hamiş haberini alırız canım sağolasın sevgilerimle şimdi çıkıyorum eşimde oraya gelicek ALLAH razı olsun hepinizden
Ben sabahı bekleyemedim ilaç kullanıcam o yüzden dahada sabırsızım bu ay duygularım karmakarışık bakmayın bana inşallah seninde hamiş haberini alırız canım sağolasın sevgilerimle şimdi çıkıyorum eşimde oraya gelicek ALLAH razı olsun hepinizden
Sergülcümmm hadi hayırlısı bakalım inş.kan testinde belli olurda sende bu acabalardan kurtulmuş olursunnn seninde güzel haberlerini burda bekliyor olucaz kendine dikkat et tatlım
arkadaşlar tekrar merhaba bende aranızda yeniyim gebelik konusunda ve evlilik konusunda çok yeniyim 32 gün oldu evleneli ama bende belli bir deyişiklikler var bana yardım edin lütfen 4- 5 gündür mide bulantısı yaşıyorum bel agrılarım oluyor hafif bir şekilde sanki adet olcak gibi ağrılarım oluyor sigara çok içen biriyim ama 1 hft beri sigara bile içemiyorum midem kabul etmiyor ayın 1 veya 3 de adet günüm kan testi yaptrmak istiyorum nezaman yaptırsam acaba bana yardım edermisiniz lütfen tecrübeli kişilere ihtiyacım var lütfen yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
smart_girl......................14 temmuz(haber bekliyoruz nerdesin canım???) duygum_06.................15 temmuz(haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı) Yaz esintisi.................13-15 temmuz (haber bekliyoruz hadi bakalım hayırlısı) sedus........................17 temmuz yaz günesi.................18 temmuz mavim.......................19 temmuz sergül.......................23 temmuz ecem09.....................24 temmuz Eyşan.......................25 temmuz Aussie Angel.............28 temmuz zuzu........................28 temmuz Menekshe................28-29 temmuz Selzeh.....................31 temmuz Nesli84....................1 Ağustos ela_1982..................1 agustos hazal3......................3 agustos birmur...........................8 ağustos Fatosss....................8-10 Ağustos Nur85......................15 Ağustos
:amigo: :esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra: BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) ebruaker21..............10-11 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrr) SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr) yağmurun annesi........18 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
valla süper yaa hadi kızlar inş bu ay hepimizden güzel haberler gelir dua ile...
arkadaşlar tekrar merhaba bende aranızda yeniyim gebelik konusunda ve evlilik konusunda çok yeniyim 32 gün oldu evleneli ama bende belli bir deyişiklikler var bana yardım edin lütfen 4- 5 gündür mide bulantısı yaşıyorum bel agrılarım oluyor hafif bir şekilde sanki adet olcak gibi ağrılarım oluyor sigara çok içen biriyim ama 1 hft beri sigara bile içemiyorum midem kabul etmiyor ayın 1 veya 3 de adet günüm kan testi yaptrmak istiyorum nezaman yaptırsam acaba bana yardım edermisiniz lütfen tecrübeli kişilere ihtiyacım var lütfen yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
esencimmm öncelikle aramıza hoşgeldin canım.ayy ne güzel çiçeği burnunda bir yeni gelinnn diyelimmm.allah mutluluklar versin canımmm.geçen regl tarihin ne zamandı onu öğrenebilirmiyim hayatım ve kaçgünde bir regl oluyosunnn öğrenebilirmiyim?