Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

fatoşş naber cnm nasılsın

canımmmmm iyilik ne olsunnn çalışıyorummm işte eğri büğrü🙂heryerim ağrıyo valla çok halsizim sen nasılsın hayatımmm?inş.ayın 18.de kesin sonuç alıcaksın canımmmm hakkında hayırlısı olsun bitanem sakın kötü düşünme olumlu düşün olumlu olsunnnn herşey tamammı canımmm allhın izniyle gelicek meleğin bu ay gösterdi kendini🙂

christian_5.gif
christian_5.gif

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
:d040:
:hıms: BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:hıms::d040:

smart_girl......................14 temmuz
duygum_06.................15 temmuz
Yaz esintisi.................13-15 temmuz
sedus........................17 temmuz

yaz günesi.................18 temmuz
mavim.......................19 temmuz
sergül.......................23 temmuz
ecem09.....................24 temmuz
Eyşan.......................25 temmuz
Aussie Angel.............28 temmuz
zuzu........................28 temmuz

Menekshe................28-29 temmuz
Selzeh.....................31 temmuz

ela_1982..................1 agustos
hazal3......................3 agustos
birmur...........................8 ağustos
Fatosss....................8-10 Ağustos
Nur85......................15 Ağustos

:amigo:
:esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra:
BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
incemese.................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr)
ebruaker21..............10-11 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrr)
SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr)
ymurun annesi........18 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)

valla süper yaa hadi kızlar inş bu ay hepimizden güzel haberler gelir dua ile...

fatoşşş bişi sorabilir miyim..ateş ölçümü yapıyoruz ya.. ondan sonra ateşimiz kaç olunca hamilelik olasılığımız yüksek oluyodu..biliyo musun arkadaşım yardım edebilir misin.. ya da bilen başkası varsa..

bana aşılama yapılacak bir sonraki reglimde de.. bu ay pek umudum yok ama yine de ateşimi ölçüyorum efsun bayağı anlattıydı bana.. yalnız gebelik oluşumu ile ilgili bölümünü bilmiyorum bu ateş ölçümünün.. galiba yüksek mi oluyodu gebelik varsa.. ama ne zamandan itibaren yükselir.. ne kadar yüksek olursa gebesindir ve bu ne kadar devam eder bilmiyorum hiç..

duygucum benim zaten 10 gündür ağrım var,bu ay bıktım anlayacağın,ha oldum ha olacağım diye geçti,bi iki gündür ağrılarım hafifledi,sabahları hafif sancı giriyo adet oluyorum zannediyorum,olmuyorum,bakalım cnm yine de regli gelecekmiş gibi düşünüyorum,test de yapıp bidaha moralimi bozmak istemiyorum,cuma sabahına kadar gelmezse yapacağım.

anlamadım cnm ben sen adetinden öncemi yaptın idrar testini sonuç pozitifse çok tuhaf çıkmaz çünki bence beklemeden git cnm ya belkide önceden hamile kaldın git bence bir test yaptır cnm ya bekleme...

bilmiyorum cnm en azından c.tesiye kadar beklemek istiyorum kendimi kötüyede hazırlamam gerek 5 gün önce yaptım cnm clear blue aldım hemde 7.5 lira verdim yine

canımmmmm iyilik ne olsunnn çalışıyorummm işte eğri büğrü🙂heryerim ağrıyo valla çok halsizim sen nasılsın hayatımmm?inş.ayın 18.de kesin sonuç alıcaksın canımmmm hakkında hayırlısı olsun bitanem sakın kötü düşünme olumlu düşün olumlu olsunnnn herşey tamammı canımmm allhın izniyle gelicek meleğin bu ay gösterdi kendini🙂

inş canım eşimde bende yokmuş gibi davranıyoruz inan bakalım bekliycez datlum neyin var

Geri