smart_girl......................14 temmuz(haber bekliyoruz) duygum_06.................15 temmuz(haber bekliyoruz) Yaz esintisi.................13-15 temmuz(haber bekliyoruz) sedus........................17 temmuz yaz günesi.................18 temmuz mavim.......................19 temmuz sergül.......................23 temmuz ecem09.....................24 temmuz Eyşan.......................25 temmuz Aussie Angel.............28 temmuz zuzu........................28 temmuz Menekshe................28-29 temmuz Selzeh.....................31 temmuz ela_1982..................1 agustos hazal3......................3 agustos birmur...........................8 ağustos Fatosss....................8-10 Ağustos Nur85......................15 Ağustos
:amigo: :esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra: BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) ebruaker21..............10-11 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrr) SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr) yağmurun annesi........18 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
valla süper yaa hadi kızlar inş bu ay hepimizden güzel haberler gelir dua ile...
canım çok şükür ben kullanmıyorum ama galiba incmeşe arkadaşımız kullanıyodu ve oda midesini bulandığını sölemişti yanlış hatırlamıyosam ve şuanda kendisi hamilelr listesin galiba sende öylesin tatlım hadiş hayırlısı
kızlar aranızda sıgara ıcen varmı bılmıyorum ama ben kulanıyorudum bir kac gundur ıcınce mıdem bulanıyor bununla ılgılı bır kac konu okudum hamıle kalanlar tıskınırmıs bılgısı olan varmı
kızlar aranızda sıgara ıcen varmı bılmıyorum ama ben kulanıyorudum bir kac gundur ıcınce mıdem bulanıyor bununla ılgılı bır kac konu okudum hamıle kalanlar tıskınırmıs bılgısı olan varmı