öyle cnm bi de dediğim gibi bu sefer pahalı testlerden aldım ama inan verdiğim para umurumda değil,ama işte her seferinde elimde olmadan moralim bozuluyor,çünkü bu ay çok ümitliydim ,her şeyle farklıydı bu ay,tabi umudum hala sürüyor daha erken ama erken öğrenenleri de duyunca sabırsızlanıyorum,neyse ben namaz kılıp evden çıkıcam canlarım,hem allaha sığınmaya hem de dışarı çıkmaya ihtiyacım var.
günümü bekliycem test yapmak için regli oldum diye wcye gidiyorum bişey yok akıntım çk ne olacak bilmiyorum ümitlenmek ıstemiyorum sonunda üzülürüm diye
canım daha öncekı aylarda adetıne yakın kahverengı lekelenme olmuyorsa ve akıntın olmuyorsa hamılesındır büyük ıhtımalle ama daha öncede olduysa adetın gelecektır tatlım
öyle cnm bi de dediğim gibi bu sefer pahalı testlerden aldım ama inan verdiğim para umurumda değil,ama işte her seferinde elimde olmadan moralim bozuluyor,çünkü bu ay çok ümitliydim ,her şeyle farklıydı bu ay,tabi umudum hala sürüyor daha erken ama erken öğrenenleri de duyunca sabırsızlanıyorum,neyse ben namaz kılıp evden çıkıcam canlarım,hem allaha sığınmaya hem de dışarı çıkmaya ihtiyacım var.
kimsenin umrunda diil canım testlere verilen paralardan ama insan mantıklı bi şekilde düşününce yapılan testler insanı hem maddi hem manevi etkiliyo bir tane yapanlar için değil benim gibiler bir iki taneylede yetinmiyoruz her yapılan testin sonunda bi hayal kırıklığı yaşıyoruz tabi herkesin kendi düşüncesinir idrar testinde erken sonuç alanlar ise bünye meselesinden kaynaklanıyo ondan kiminde erken sonuç verir kiminde geç burda bi arkadaşın yanlaş hatırlamıyosam tam 10 gün sonra pozitif sonuç vermişti
günümü bekliycem test yapmak için regli oldum diye wcye gidiyorum bişey yok akıntım çk ne olacak bilmiyorum ümitlenmek ıstemiyorum sonunda üzülürüm diye
daha önce akıntım oluyodu ama bukadar degıldı hemde kahverengı degıldı bılmıyorum ama bıldığım bişey var kasıklarım oturup kaktıkca sızlıyo sızladıkcada wcye gıdıyorum
[ı][ı][ı][ı]:amigo:[/ı][/ı][/ı][/ı]
[ı][ı][ı][ı]:esra: Hamile kalan arkadaşlarımızın listesi;:esra:[/ı][/ı][/ı][/ı]
[ı][ı][ı][ı]boyalıkus...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)[/ı][/ı][/ı][/ı]
[ı][ı][ı][ı][ı][ı][ı]efsun_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)[/ı][/ı][/ı][/ı][/ı][/ı][/ı]
[ı][ı][ı][ı]gül güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)[/ı][/ı][/ı][/ı]
[ı][ı][ı][ı][ı][ı]incemese.................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)[/ı][/ı][/ı][/ı][/ı][/ı]
[ı][ı][ı]ebruaker21..............10-11 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrr)[/ı][/ı][/ı]
[ı][ı]sevinc_naz............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr)[/ı][/ı] y[ı]ağmurun annesi........18 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)[/ı]
[ı][ı][ı][ı]valla süper yaa hadi kızlar inş bu ay hepimizden güzel haberler gelir dua ile...[/ı][/ı][/ı][/ı]