Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ALLAHIM hayırlıysa inşallah aylardır her ay ikişer 3er test alıyorum eşim dikkat ettiği halde bir umut halimi anlarsınız bu ay diyorum ya dikkat etmedi çoğu kez sonra tekrar dikkat etmeye başladı umut içinde bekliyorum bu ay inşallah listenin alt sırasında olanlardan olursunuz tüm arkadaşlarım hamiş haberlerinizi duyarım

burası gerçekten çok farklı sevgi dolu bir ortam kendine geliyorsun burda, seni anlayan destekleyen bir sürü arkadaş var... canlarım benim

ALLAHIM hayırlıysa inşallah aylardır her ay ikişer 3er test alıyorum eşim dikkat ettiği halde bir umut halimi anlarsınız bu ay diyorum ya dikkat etmedi çoğu kez sonra tekrar dikkat etmeye başladı umut içinde bekliyorum bu ay inşallah listenin alt sırasında olanlardan olursunuz tüm arkadaşlarım hamiş haberlerinizi duyarım

sen bence oluruna bırak herseyı çok takıyorsun zaten 2 çocugun var esınle otur konus ıstıyorsa yaparsınız yoksa sen her ay bı umut dıceksın öyle olmaz

sergül bencede eşinle otur konuş benimde eşim istemiyodu iki üç ay dil döktum oğlum kardeşsiz kalmasın diye şimdi benden sabırsız hergun soruyo bugun bısey oldumu diye

Haklısın ama takmadan duramıyorum işte çok şükür iki çocuğum var yıllardır uğraşıp çocuğu olmayan bir sürü insan var en yakın komşum kocasının hiç canlı spermi yok çok şükür halime farkındayım şükrediyorum...Bendeki çocuk sevgisi çocukluğumdan geliyor belki bir ihtimal hayırlıysa kızım olur bir çocuğum daha olur diye

Eşimde haklı kendince iyi bir gelecek sağlamak lazım diyo elbette diyorum bende ama öyle bir zamandayızki ozaman iki çocuğuda yapmayacaktık diyorum ben inanıyorum rızkı verende alanda ALLAH tır belki olursa bu bebeğin rızkı çok olucak terfi edicek inanıyorum

gebelik testine verdiğimiz paralar hiç unutmuyorum bi aya 2-3 gün içinde tam 5 tane yapmıştım evet çok pahalı bişey diil ama birleştirirsen ne paralar gitti artık dur dedim kendime evde geçen aylarda bi tane testim var el süremiyorum her şeyini oluruna bıraktım hayırlısı neyse o olsun kafaya takınca kendimizi yıpratmaktan başka bişey yapmıyoruz kızlar rahatlayın ve sakin olun

burası gerçekten çok farklı sevgi dolu bir ortam kendine geliyorsun burda, seni anlayan destekleyen bir sürü arkadaş var... canlarım benim
evet gerçekten öyle kimseyle paylaşamadığın herşeyi hiç çekinmedin burdaki arkadaşlarla paylaşabiliyoruz etrafımdaki kişilere ve arkadaşlara burda sorduğum soruları soramıyorum çekiniyorum acaba ne düşünecekler hakkımda die ama burası süper bir paylaşım alanı insan rahatlıyo sitede emeği geçen herkesin eline sağlık iyiki varsın meleklermekanı ve üyeleri hepinizi çooook seviyorum

Geri