buarada nurcum adet döngün de acaba stresten mi uzadı,insan olmak istemediği için vücut da tepki veriyor.ben allaha sürekli allahım hamile değilsem gününde regli olayımdie dua ediyorum,bi de stresten onu dengesizleştiriyoruz.
olabilir canım zaten epey moda girmiştim kendi kendime çok kaptırdım yaa.ama zaten normaldede 33 gün falandı bu ay 35 36 buldu inşllah bidaha öyle olmaz ve hamile olurum
ewt canım en ii sini yapmışsın okulu bitirip yapmakla benim 10 ağustosta birinci yılımm dolacak 2 ay korunduk bide ben mikrop kaptım tekrar korunduk bu 5.ayımız cnm ben okulu bitirip işimi açmadan evlenmedim en ii si cnm inş bebişin hemen gelir merak etme ve bende az önce çok hafif bi lekelenme oldu bu nedir ya
yaz güneşi sen ansılsın cnı hiç sesin çıkmıyo gününde yaklaştı hadi bakalım kızlar inş sizlerden güzel haberler alırız benim umutlarım artık bidaha ki aya olsun vardır bi hayır sizleri duyuncada en az kendimiz kadar seviniyoruz hadi hayırlısı
smart_girl......................14 temmuz duygum_06.................15 temmuz Yaz esintisi.................13-15 temmuz yaz günesi.................18 temmuz mavim.......................19 temmuz ecem09.....................24 temmuz Eyşan.......................25 temmuz Aussie Angel.............28 temmuz zuzu........................28 temmuz Menekshe................28-29 temmuz Selzeh.....................31 temmuz ela_1982..................1 agustos hazal3......................3 agustos birmur...........................8 ağustos Fatosss....................8-10 Ağustos Nur85......................13 Ağustos
:amigo: :esra: HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:esra: BOYALIKUS...............25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55................ 26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) incemese.................5 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) ebruaker21..............10-11 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrr) SEVİNC_NAZ............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrr) yağmurun annesi........18 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
valla süper yaa hadi kızlar inş bu ay hepimizden güzel haberler gelir dua ile...