Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

bizde seni cok seviyoruz dondurmam benim.umutsuzlanmak icin hic bir sebebin yok senin güzelim.bak burada bazi arkadaslara hic cocugun olmaz dendigi halde hamile olmuslar.sen niye böyle yapiyorsun ki?

çok haklsın bitanem yaa kıs bende kendime kızıyorum halime inanki ama eğer sorun olmasa iki yıldır neden olmuyo diyorum hep sabr versin rabbim hepimize en kısa zamandada sağlklı bebişler versin

kız allah seni neyapmasnn gülüm emi hee :d

ayy ben bunu biliyorum fıstığımm çok güzel iyiki paylaştın bizimle bak kendime geliyorum yavaş yavaş

Canim bende iki problem var.birincisi düsükler.Rahim icinde polip,yara varsa yada yasadigim kürtajlarda rahim ici tabakasi zarar gördüyse düsüge sebep olurmus.Ikinciside son düsükten sonra birdaha hamile kalamamam.Buna yine rahim ici olumsuzluklarin yani sira tüplerdeki tikaniklik sebep olurmus.Tüp bebek merkezindeki dr sadece alttan bakilacagini söylemisti.Hastanede karindan kesilecegini ögrendim.Riskleri daha fazla tabii.Ailemden insanlarda korkutmaya basladilar.Ne yapacagimi sasirdim iyice.

ayy ben bunu biliyorum fıstığımm çok güzel iyiki paylaştın bizimle bak kendime geliyorum yavaş yavaş
bacim herseye sükretmek lagzim allahin bize vercegi o degerli kutsal sey yani bebeklerin elbet bi zamani bi saati vardir yeterki biz karamsar olmuyalim bide allaha karsi neden onda var bende yok diye isyan etmiyelimki allahinda gücüne gitmesin en iyi zamani bekliyelim